Huawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Huawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Pazarda sunduğu Huawei P40 Pro modeli ile kullanıcıların ve pazardaki eleştirmenlerden tam not alan Çinli teknoloji üreticisi Huawei, P50 serisi iel bu başarıyı sürdürmek ve daha yukarılara çekmek istiyor. Şirket, bir sonraki amiral gemisi modeli için çalışmalara başladığına dair iddialı açıklamalarda bulundu. ABD tarafından ambargoya maruz kalan Çinli şirket Huawei, yeni bir rekora hazırlanıyor gibi duruyor. Bilinene göre şirketin P40 serisindeki amiral gemisi modeli olan Huawei P40 Pro, DXOMARK’ın en iyi kameraya sahip akıllı telefonları arasında zirvede bulunmuştu. Ancak teknoloji devinin önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen P50 serisi ile de zirvede olmak istiyor.

Huawei’nin P serisi cihazlardan sorumlu yöneticisi Wang Yonggang, yeni P serisi amiral gemisi modelinin geliştirme aşamasında olduklarını belirtti. Yonggang, üzerinden ciddi çalışmalar gerçekleştirilen P serisi telefonların geliştirilmesinden tanıtımına kadar 18 aylık bir sürenin olduğunu da belirtiyor.

Huawei'den ekran kameralı fütüristik telefon modelleriHuawei'den ekran kameralı fütüristik telefon modelleri

Huawei P50 serisi Mart 2021’de geliyor

Söz konusu P50 serisinin Mart ayında P40 modelinin tanıtılmasından da önce geliştirilmeye başlandığı ifade ediliyor. Açıklamalara göre Huawei P50 serisinin DXOMARK’ta yeni bir rekor kıracağı da ifade ediliyor. Wang, diğer yandan şirketin küresel araştırma ve geliştirmek ekibinin, bir sonraki serideki cihazlarda kullanılacak teknolojiler ve çözümler için ise bir yıl önceden çalışmalara başladığını ifade ediyor. Baktığımız zaman Haziran ayında olduğumuza göre P50 serisinin tahmini olarak önümüzdeki yıl Mart ayında satışta olacağı düşünülüyor.

P serisindeki sorumlu yetkili kişi, yeni P serisi amiral gemisi cihazlarında akıllı telefonlara bir soluk getirecek teknolojilerini de kullanacaklarını belirtiyor. Yeni serinin işlemci bölümünde 5 nm üretim mimarisine sahip olarak üretilen Kirin 1000 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Başta amiral gemisi serisi olmak üzere yeni dönemde yepyeni teknolojilerini tanıtmaya devam edecek.


Huawei Y5p ve Y6p'nin Türkiye'deki fiyat etiketi belli olduHuawei Y5p ve Y6p'nin Türkiye'deki fiyat etiketi belli oldu
Resmi olarak tanıtılan Huawei P Smart özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P Smart özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ