Huawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacak - Haberler - indir.com

Huawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 17:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, yaklaşık olarak ili yıldır ABD yasağıyla karşı karşıta ve Çin dışındaki akıllı cep telefonu pazarında da önemli düzeyde satış kaybı yaşadı. Fakat firma yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen pes etmeden yeni teknolojiler üzerine çalışmalar yamaya devam ediyor. 

Şirket gelecek nisan ayının ilk günlerinde yeni P50 serisini kullanıcıların beğenisine sunacak. Weibo'da ortaya çıkan yeni bir rapor, P50 serisi ile ilgili olarak yeni detayları gün yüzüne çıkardı. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bu seride, süper görüntüleme sistemi mevcut olacak. Aynı zamanda şirket, kamera modülünün kimlik tasarımında da önemli değişiklikler yaşanacak. 

Huawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilirHuawei P50 serisi Mart 2021'de tanıtılabilir

Huawei P50 serisi, yeni kamera teknolojisi ile dikkat çekiyor

Konuyla ilgili olarak sızdırılan bilgilere göre Huawei P50 serisi, Leica markasına ait kamera kullanmaya da devam edecek. Bununla beraber ise arka kamera daha fazla özelliği entegre edecek ve estetik konusunda da önemli olacak. Aynı zamanda yeni görüntüleme sistemi, yapay zekayı da daha aktif bir şekilde kullanmayı sağlayacak. Ortaya çıkan tahminlere göre Huawei, bu sefer önceki neslin kamera gelişiminden daha büyük bir gelişim gösterecek. 

OnLeaks ta Bununla beraber bir  rafından aktarılan bir görüntüde P50 Pro'nun 6.6 inçlik şelale bir ekran ile geleceği de gösteriliyor. Söz konusu bu akıllı cihazın tasarımı, serinin daha önceki modellerinden P40 Pro ile önemli düzeyde benzerlik gösteriyor. Bununla beraber bir diğer tasarımsal değişiklik ise ön kamera kısmında karşımıza çıkıyor. Ön kamera önceki nesiller gibi sol kısımda yer almayacak. Bunun yerine selfie kamerası orta nokta delik tasarımı ile yerini alacak. Şimdilik ise P50 serisi hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Mart ayı içerisinde Huawei'nin yeni akıllı cep telefonu serisi ile ilgili daha fazla bilginin gelmesi bekleniyor. 

 


Huawei P50 serisi hakkında ilk sızıntılarHuawei P50 serisi hakkında ilk sızıntılar
Huawei P50 serisinin kamera özellikleri hakkında yeni sızıntılarHuawei P50 serisinin kamera özellikleri hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ