Huawei P50 serisi hakkında ilk sızıntılar - Haberler - indir.com

Huawei P50 serisi hakkında ilk sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-24 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei ailesinin yeni nesil Mate 40 ailesinin tanıtılması sonrasında şirketin sıradaki amiral gemisi sersii Huawei P50 modeline gözler çevrildi diyebiliriz. Şimdi ise Huawei P50 ailesine yönelik bilgiler gelmeye başlarken, pazarda Huawei P40 serisinin yerini alacak olan Huawei P50 serisi, aktarılan bilgilere göre ambargo şartları devam etsede yolda olduğu ifade ediliyor. Resmi olarak 2021 yılında pazardaki yerini alacak olan bu yeni Huawei P50 serisi, kaynaklara göre işlemci gücü tarafında Mate 40 serisinde yer alan 5 nm üretim sürecine sahip Kirin 9000 işlemcisinden alacak. Bu noktada ise performansları yüksek olacak olan bu telefonlar, büyük ihtimalle üç farklı versiyona sahip olacak.

Ekranlar tarafında ise LG veya Samsung cephesinden OLED paneller kullanması bekleniyor. Kesin olarak 5G destekli gelmesi beklenen bu model serisinde Android lisansı olmadığı için HMS altyapısı ile AppGallery temelinde gelmesi düşünülüyor.

Huawei, Dimensity 700 işlemcili yeni bir akıllı telefon tanıtacakHuawei, Dimensity 700 işlemcili yeni bir akıllı telefon tanıtacak

Huawei P50 serisi yakında geliyor

Huawei P50 serisi ile beraber birde Huawei Mate X2 adlı bir cihazında gelmesi bekleniyor. Bu modelin ise Samsung Galaxy Z Fold 2 benzeri bir gövde yapısı ile geleceği söyleniyor. Yüksek ihtimalle 120 Hz esnek ekranın Samsung yada BOE’den tedarik edilmesi beklenen bu modelin TENAA kayıtlarına da resmi olarak giriş yaptığı biliniyor. Huawei ambargo koşullarına rağmen pazardaki tek katlanabilir cihaz ailesini Samsung’a bırakmayacak gibi duruyor.  


Huawei Mate serisinin yıllar içerisindeki değişimiHuawei Mate serisinin yıllar içerisindeki değişimi
2020 yılının en çok kablosuz şarj teknolojisine yoğunlaşan şirketi Huawei oldu2020 yılının en çok kablosuz şarj teknolojisine yoğunlaşan şirketi Huawei oldu

PAYLAŞ