Huawei P50 Pro'nun tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei P50 Pro'nun tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Huawei’nin bu ayın ilk günlerinde HarmonyOS 2.0 için gerçekleştirdiği etkinliğini gördük. Şirket bu etkinlik kapsamında yeni tablet ve akıllı saat modellerini de tanıtmıştı. Marka, P50 serisinin tasarımını da ilk kez bu etkinlikte görücülere sundu. Huawei serinin tanıtımı için kesin bir tarih henüz vermezken, internete sızan görüntüler P50 Pro modelinin tasarımı noktasında bazı detaylar veriyor. Huawei normal şartlarda P serisi amiral gemisi modellerini ilkbahar aylarında tanıtıyor. Ancak ABD’nin sağladığı yaptırımlar sebebiyle problemler yaşayan Huawei, bu yıl P serisi lansmanını ertelemek durumunda kaldı. P serisi akıbeti hakkında ise resmi açıklamalar ve sızan görseller sayesinde azalmış durumda.

Huawei P50 Pro için yeni görseller ortaya çıktı

Huawei kendi işletim sistemine sahip tableti MatePad Pro'yu tanıttıHuawei kendi işletim sistemine sahip tableti MatePad Pro'yu tanıttı

Yeni P50 Pro görseller, daha önce ortaya çıkan görsellere oldukça benziyor. Arka paneldeki iki büyük kamera halkasına sahip olan modelin ön tarafta ise kamera deliğinin orta üst bölümüne yerleştirildiği gözüküyor. Ayrıca üstteki halkada üç lensin, alttaki halkada ise tek lensin yer aldığı gözüküyor. Yeni görsellere göre P50 Pro modelinde dört farklı renk seçeneği yer alacak. P50 Pro mavi, beyaz, altın rengi ve mavi-yeşil renk seçenekleri ile piyasaya girecek gibi duruyor.

Huawei P50 serisinde P50 ve P50 Pro haricinde P50 Pro Plus adlı üçüncü bir modelde göreceğiz. Bu seçeneğin kesin olarak gelmesi beklenirken, seride tüm modellerin işlemci gücü olarak Kirin 9000E ve 9000 işlemcisinin yer alması bekleniyor. 66W kablolu ve 55W kablosuz hızlı şarj desteği ile gelecek telefonlar, kutularında HarmonyOS yüklü bir şekilde gelecek. Huawei’nin bu noktada ne gibi donanım ve tasarım detayları sunulacağı henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde Huawei P50 serisine yönelik daha fazla detayın belli olması bekleniyor.


Huawei MateView monitörünü tanıttıHuawei MateView monitörünü tanıttı
i3 işlemcili Huawei MateBook D15 satışa çıktıi3 işlemcili Huawei MateBook D15 satışa çıktı

PAYLAŞ