Huawei P50 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei P50 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 23:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi modeli olan Huawei P50 Pro modeli için detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modele dair bir konsept tasarım ortaya çıktı. Modelin hazırlanan bu konsept tasarımı ile yüksek bir ihtimalle böyle gelmesi bekleniyor. Huawei P40 ailesinin yerini alacak olan Huawei P50 serisi son olarak 2021 yılının Mart ayında karşımıza çıkacağı yönünde bazı detaylar ile karşımıza gelmişti. Yüksek üretim seviyesinde olmayacağı ve birçok pazarda olmayacağı da belirtilen modellerin kutusundan lisanssız Android 11 altyapılı EMUI 11.1 ile çıkacağı söylenmişti.

Ancak daha sonra telefonların kutu içinden HarmonyOS işletim sistemi ile çıkacağı da gündeme geldi. Şimdi ise Huawei P50 Pro tasarımı için konsept hazırlandı. Bu sızıntı ile beraber tasarımın modele ait olduğu düşünülüyor.

Huawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldıHuawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldı

Huawei P50 ailesini yakın zamanda göreceğiz

Yapılan sızıntılar kapsamında hazırlanan bu modelin modern bir tasarım çizgisi ile gelmesi bekleniyor. Tasarımı ile ön plana çıkması beklenen Huawei P50 Pro cihazında konseptte gözükene göre ön kamera ekran deliği tasarımı ile karşımıza geliyor. Ayrıca periskop kameranın da yer aldığını da belirtelim. Yüksek ihtimalle kavisli olması beklenen cihazın merak edilen detaylarından birisi ise ülkemiz pazarında olup olmayacağı diyebiliriz.

Modelde yer alacak olan telefoto kamerada liquid lens teknolojisi kullanacağı da ortaya çıkmıştı. Baktığımız zaman sıvı lens olarak adlandırılan bu teknoloji ile sabit lenslerden farklı optik elementleri mekanik parçalar ile hareket ettirerek veya kullanarak değil de sıvı içinden elektrik akımı geçirerek şekilde değişimi sağlamış oluyor ve zoom ile netleme gerçekleşmiş oluyor. Bu yeni sistemin ise zoom hızı ile netleme performansında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Şuan için Huawei P50 için bilinen detayların bunladan ibaret olduğunu söyleyelim.


Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışa çıktıHuawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışa çıktı
Huawei Mate X2 çıkış tarihi bir kez daha ertelendiHuawei Mate X2 çıkış tarihi bir kez daha ertelendi

PAYLAŞ