Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin ilerleyen haftalarda tanıtması beklenen P50 Pro+ modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei yeni amiral gemisi modelini yakında kullanıcıların karşısına çıkaracak. Bir süredir ABD yönetimiyle anlaşmazlıklar yaşayan ve bu yüzden Honor’u elden çıkarmak zorunda kalan şirket ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni amiral gemisiyle bu seneye damgasını vurmak için hazırlanan şirketin P50 Pro+ modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Huawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunulduHuawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunuldu

Bugün sızdırılan görsellere göre Huawei yeni amiral gemisini piyasaya sürmek için hazır. Bir süre önce OnLeaks tarafından 3D görüntüleri sızdırılan P50 Pro+ tasarımı bugün son haliyle karşımıza çıktı. Arka panelinde beşli kamera kurulumuna ev sahipliği yapan yeni amiral gemisi 2021’in en iddialı akıllı telefonlarından olacak.

Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı

HoilNDl tarafından paylaşılan görseller Huawei P50 Pro+’nın tüm tasarım detaylarını ortaya çıkardı. Görsellere ilk baktığımızda cihazın kamera kurulumunun dikkatleri tamamen üzerine topladığını söylemek mümkün. Cihazın sol kısmında yer alan kamera kurulumu kendine has bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Huawei ekrana gömülü ön kameraya sahip bir akıllı telefonun patentini aldı

Amiral gemisinin ön paneline baktığımızda ise delikli bir ekran tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Ekranın tam orta kısmında ise bir ön kamera yer alıyor. Kavisli ekran tasarımına sahip olan Huawei P50 Pro+’nun Mayıs ayında tanıtılacağı söylense de cihazın tanıtım tarihi net olarak bilinmiyor. Huawei P50 Pro+ hakkındaki gelişmelerden sizleri ilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Huawei Apple ve Samsung'tan 5G patent ücreti alacakHuawei Apple ve Samsung'tan 5G patent ücreti alacak
Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!

PAYLAŞ