Huawei P50 Pro için tamir ücretleri! - Haberler - indir.com

Huawei P50 Pro için tamir ücretleri!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-29 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei P50 Pro için tamir ücretleri belli oldu. Ekran değişimi, arka kamera, anakart, arka panel kısmında yer alan tüm öğelerin tamir maliyetleri belli oldu. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, geçtiğimiz ayın son günlerinde Çin'de P50 serisi amiral gemisi ürünlerinin tanıtımı yapıldı. uzun bir zamandır heyecanla beklenen bu akıllı cep telefonlar, şirket her ne kadar sorunlar yaşıyor olsa da yine de resmi olarak piyasada yerini aldı. Üst düzey özellikleri kamera özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken P50 serisi, ilerleyen dönemlerde ülkemizde de yerini alacak. Huawei'nin P50 serisi şu an için Çin'de satışa sunuldu ve adeta yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Fakat ortaya çıkan bir rapor, sçz konusu bu cihazların onarım ücretleriyle oldukça zorlayacak gibi gözüküyor. 

Huawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktıHuawei P50 Pro+ tasarımı ortaya çıktı

Huawei P50 Pro, onarım ücretleriyle oldukça zorlayacak

Birinci sınır özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkan Huawei P50 Pro'nun çeşitli bileşenlerini kapsayan onarım ücretleri belli oldu. Bu bileşenlerin tahmin edileceği üzere, ekran, ön ve arka kamera modülleri, arka panel kısmı ve diğer parçaları içine alıyor. 

Onarım ücretleri ile adeta gözleri üzerine toplayan Huawei P50 Pro'nun etiket fiyatı da belli oldu. Rapordan alınan bilgilere göre bu ekran yalnızca 382 dolarlık bir maliyete sahiptir. Bu da TL'ye çevrildiğinde 3 bin TL’nin üzerinde bir fiyata denk geliyor. Hatırlamak gerekirse Huawei P50 Pro, ön kısmında 2700 x 1228 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç OLED ekran özelliğine sahiptir. BOE tarafından üretilen bu ekran, 144Hz PWM karartma ve 300Hz dokunmatik örnekleme hızına sahiptir. Fakat onarım açısından Huawei P50 Pro'nun ekranını değiştirmek adına en az 380 dolara bedel olacaktır. Bir diğer açıdan ise kamera, arka panel ve diğer parçaların ücretleri de yine belli olan bir durumdur. Bu parçaların listesi ile şu şekildedir;

Huawei P50 Pro’nun diğer onarım ücretleri

Arka Panel: 75 Dolar

Ön Kamera: 45 Dolar

Arka Birincil Kamera: 145 Dolar

Telefoto Kamera: 82 Dolar

Geniş Açılı Lens: 41 Dolar

256 GB anakart: 444 Dolar

512 GB anakart: 552 Dolar


Huawei P50 Pro'nun tasarımı sızdırıldıHuawei P50 Pro'nun tasarımı sızdırıldı
Huawei P50 Pro kamera konusunda yeni iddialarla geliyorHuawei P50 Pro kamera konusunda yeni iddialarla geliyor
Huawei P50 Pro'nun teknik özellikleri belli olduHuawei P50 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu

PAYLAŞ