Huawei P50 HarmonyOS ile gelebilir - Haberler - indir.com

Huawei P50 HarmonyOS ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli üretici şirket Huawei’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı amiral gemisi modeli P50 için HarmonyOS ön yüklü olarak geleceği iddia ediliyor. Bu iddialar doğru ise Huawei, ilk d efa Android işletim sistemine sahip olmayan bir akıllı telefon modelini pazara sunmuş olacak. Cihaza dair donanım detaylarının ise henüz net olarak bellio lmadığını belirtelim. Huawei bildiğiniz üzere akıllı telefonları için Harmony OS 2.0 geliştirici betasını yayınlamıştı. Bu zamana kadar bu işletim sisteminin neler sunduğunu hala net olarak göremedik. Ancak yakın kaynaklardan gelen yeni iddialara göre Sina Tech China kaynaklı habere göre Huawei P50 ailesi amiral gemisi modellerin Harmony 2.0 ile çalışır bir şekilde kullanıcılara sunacak.

Bu iddialar doğru ise Huawei için devrim seviyesinde bir model olacak diyebiliriz. Öyle ki bugüne kadar hiçbir model HarmonyOS ön yüklü olarak pazara sürülmemişti. Ancak bu sayede P50 serisi ile beraber bir ilk yaşanmış olacak. Şirket, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamada 2021 yılı sonuna kadar en az 100 milyon akıllı telefon modeline HarmonyOS vermeyi hedeflediğini belirtmişti.

Huawei; sunucu, kamera ve hesaplama altyapıları sunduHuawei; sunucu, kamera ve hesaplama altyapıları sundu

Huawei P50 modeli HarmonyOS ile geliyor

Huawei P50 serisinin sahip olacağı özellikler noktasında tasarım olarak genel Huawei çizgilerini göreceğiz. Huawei patentlerine dayalı oluşturulan tasarımlarda çift ön kamera ve dörtlü arka kamera yer aldığı gözüküyor. Cihazın donanım özelliklerine yönelik henüz çok bir detay yer almazken, şirketin ABD ambargosu ile parça tedarik problemleri yaşadığı biliniyor. Kirin 9000 işlemciye sahip olarak gelmesi kesin olarak bakılan modelde, yeteri stok sağlanamazsa Snapdragon 875 işlemcisini de görebiliriz. 8 ve 12 GB RAM kapasitelerin yer alması beklenen modelin 5000 mAh’lik bir bataryası bulunuyor. Tüm bu detayların en net olarak 2021 tarihinde belli olması bekleniyor.  


Huawei Mate 40 Pro tamir edilebilirlik sürecinden geçemediHuawei Mate 40 Pro tamir edilebilirlik sürecinden geçemedi
Huawei kutudan şarj adaptörünü çıkaracak mı?Huawei kutudan şarj adaptörünü çıkaracak mı?

PAYLAŞ