Huawei P40'ın renk seçenekleri belli oldu! - Haberler - indir.com

Huawei P40'ın renk seçenekleri belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 10:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Huawei, Mart sonuna doğru yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu modeli Huawei P40'ın tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Söz konusu cihazın hangi renk seçenekleriyle beraber geleceği de belli oldu. Çin'in en büyük akıllı cep telefonu üreticilerinden Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonunun tanıtımının yapılmasına adeta sayılı günler kaldı. 26 Mart tarihinde gerçekleşecek olan lansman ile beraber tüm dünyaya tanıtılacak olan Huawei P40 serisinin hangi renk alternatifleriyle satışa sunulacağı sonunda belli oldu. 

Huawei P40, Android 10 ile geliyor

Konuyla ilgili sızan bilgilere göre Huawei P40 adlı akıllı cihazın modelleri, turuncu, koyu yeşil, beyaz ve leylak renkleri olmak üzere toplamda beş adet renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Telefon ile ilgili posterde söz konusu bu cihazların, dikdörtgen kamera modülüyle beraber beş sensörle geleceği görülüyor. Durum böyle olunca da cihazın arka kısmında kameraya ayrılan bölüm önemli düzeyde yer kaplıyor. 

Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 özellikleri ve fiyatı

Konuyla ilgili sızıntılara göre Huawei P40 Pro, çift delikli ekran tasarımına sahip olarak karşımıza çıkacak. 5G bağlantısını da destekleyecek olan bu yeni Huawei markalı modelin, Kirin 990 yonga setine sahip olması bekleniyor. 52 MP ana kamera sensörüne sahip olması beklenen akıllı cep telefonu modelinin ön kamera kısmında ise 32 MP çözünürlük özelliğine sahip olacağı da belirtilen durumlar arasındadır. Android 10 tabanlı EMUI arayüzüne sahip olacak olan bu akıllı telefon, Huawei'nin kendi mobil servisleriyle kullanıma sunulacak.

Huawei P40 neler sunuyor?

Geçtiğimiz yıl sıkıntılı bir süreç geçiren Huawei, kısa zaman sonra sunacağı Huawei P40 serisi ile oldukça merak uyandırdı. Android hizmetleri olmasa da Android 10 ile kutusundan çıkacak olan Huawei P40, tasarım ve kamera olarak son derece farklı bir görünüme sahiptir. Cihazın ekran kısmında herhangi bir çentik yer almıyor sadece iki adet kamera deliği bulunuyor. İddialara göre, ekranın boyutu 6,1 inç ya da 6,5 olacağın düşünülüyor. Ekranın diğer kısımlarında farklı teknolojiler olması bekleniyor. Quad HD+ OLED ekran özelliğine sahip olan Huawei P40 ailesi, teknolojik özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüküyor. Cihazın ekranının 120 Hz yenileme hızına sahip olacağı da beklenen özellikler arasındadır. 

Söz konusu bu akıllı cihaz beşli kamera dizilimine sahip olacak. Cihazın kameraları, P30 serisinde olduğu gibi Alman şirket Leica ortaklığı ile beraber geliştirilecek. Huawei P40 serisinin kamera kısmında ToF, ana kamera ve ultra geniş açılı lensin bulunması bekleniyor. Söz konusu cihaz hakkında pek fazla bilgi mevcut değildir. Cihaz hakkında daha detaylı bilgileri ayın sonunda gerçekleştirilecek olan lansmanda öğrenmek mümkün olacak. Elde edilen fakat kesinliği bilinmeyen bilgilere göre kamera kısmında 64 MP ana kamerayla birlikte 12 MP zoom kamera yer alacak. Cihazın zoom kamerası 10x yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Sadece bir hafta sonra heyecanla beklenen söz konusu bu Huawei markalı serinin oldukça heyecan uyandıracağı da beklenen durumlar arasındadır. 

 


Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılarHuawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar
Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!
Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ