Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 09:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji devi Huawei’nin P serisine yeni dahil edeceği akıllı telefonu P40 için meraklı bekleyiş sürerken sızıntılarda gelmeye devam ediyor. Ailenin en düşük özelliklere sahip olacak olan yeni akıllı telefonu ilk kez canlı görüntülendi.

Yaklaşık bir yıldır ABD ambargosu nedeniyle zorlu bir dönemden geçen Huawei, tüm olumsuzluklara rağmen akıllı telefon pazarındaki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Piyasaya sürdüğü cihazlarla dikkatleri üzerine çeken Çinli teknoloji devi P serisinin yeni üyesi olan Huawei P40 modelini 26 Mart 2020 tarihinde tanıtacağını geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurmuştu.

Google alternatifi Huawei Search yayınlandı!Google alternatifi Huawei Search yayınlandı!

Cihazın tasarımı ve teknik özellikleri hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Huawei’nin yeni akıllı telefonun tasarımı en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu ki, render görüntülerinin ardından sızdırılan görseller cihazın tasarımını gözler önüne serdi.

Huawei P40 canlı olarak görüntülenmiş olabilir!

Huawei P40 Pro için hazırlanan render görselleri

Bir kişi tarafından sızdırılan bu görseller iddialara göre P40 modeline ait. Yayınlanan görseller Huawei’nin P40 modelinde tasarımsal olarak küçük değişiklikler yaptığını gösteriyor. Genelde kamera modülünü büyük ve dikdörtgen bir tasarımla arka panele yerleştiren şirket P40 modelinde daha küçük bir kamera modülü kullanmayı tercih etmiş. Bu durumun cihazın özelliklerinin P serisi cihazlara göre daha düşük olacak olmasından kaynaklanıyor olması oldukça muhtemel.

Yayınlanan görsellerde cihazın ön paneli hakkında herhangi bir görüntü yer almıyor. Arka panelinde ikili kamera kurulumuyla gelmesi beklenen cihazın ön tasarımının nasıl olacağı hala gizemini koruyor. Ancak görsele dikkatli baktığımızda P40 modelinin P30 modellerine göre daha kalın bir yapıda olduğunu söylemek mümkün. Bunun yanı sıra cihazın arka ekranında parmak izi okuyucu sensörünün bulunmaması da, parmak izi sensörünün ekrana entegre olarak karşımıza çıkabileceğine bir işaret olabilir. Ana modele ek olarak Pro bir versiyonla pazara giriş yapması beklenen Huawei’nin P40 Pro modeli hakkında henüz herhangi bir sızıntı bulunmamakta.


Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatı
Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılarHuawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar

PAYLAŞ