Huawei P40 serisinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Huawei P40 serisinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 14:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin en yeni amiral gemisi serisi olan Huawei P40 ailesi için merakla beklenen Huawei etkinlik tarihi açıklandı. Buna göre yeni modeller ile tanışacağımız tarih de belli olmuş oldu. Huawei P40 serisinde bildiğiniz üzere üç farklı model yer alacak. Modeller arasındaki en büyük fark ise kameralar tarafında gerçekleşecek. Normal Huawei P40 cihazında üçlü, P40 Pro’nun arka yüzeyinde dörtlü ve P40 Pro PE’nin ise arkasında tam beşli kamera sistemi göreceğiz. Bu beşli kamera sisteminde “periskop” kamerayı göreceğiz ve bu sayede cihazın 50x zoom’u hibrit olarak gerçekleştirebileceği anlamına geliyor. Bu yeni heyecan verici modelleri Huawei CEO’su Richard Yu’nun ifade ettiğine göre 26 Mart tarihinde resmi tanıtım etkinliği ile beraber göreceğiz.

Huawei P40 ailesi çok yakın zamanda tanıtılacak

Huawei MateBook X Pro Tanıtımını Barselona'da GerçekleştirdiHuawei MateBook X Pro Tanıtımını Barselona'da Gerçekleştirdi

Google uygulamalarına sahip olmadan gelecek olan bu cihazların sunacağı performans ve yenilikler bir hayli merak ediliyor. Dünyanın en güçlü 5G’li amiral gemisi olarak nitelendirilen Huawei P40 serisi için büyük bir heyecan bulunuyor. Tıpkı Huawei P30 modelinde olduğu gibi yeni seride de Google uygulamaları yer almayacak ve bu kapsamda biraz zorlanacak gibi duruyor. Şirket ise yeni serisinde HMS ile geliyor. Huawei Mobile Servisler’in yer alacağı cihazda AppGallery adlı uygulama marketi bulunacak. Modeller ayrıca kutu içerisinden Android 10 işletim sistemi ile çıkacak.

Serinin en güçlü modeli olacak olan Huawei P40 Pro PE modeli 90 Hz yenileme hızına sahip olarak 6.67 inç QHD+ HDR AMOLED bir ekrana sahip olacak. 12 GB RAM belleğine sahip olacak bu model Kirin 990 / 990 5G işlemcilere sahip olacak. 40W hızlı şarj desteği de olacak bu modelde 4500 mAh’lik bir pili göreceğiz.


Huawei yenilenen MateBook D Serisi’nin duyurusunu Barselona’da gerçekleştirdiHuawei yenilenen MateBook D Serisi’nin duyurusunu Barselona’da gerçekleştirdi
​HUAWEI Mate Xs Barselona lansmanında tanıtıldı!​HUAWEI Mate Xs Barselona lansmanında tanıtıldı!

PAYLAŞ