Huawei P40 serisinin detaytları netleşiyor - Haberler - indir.com

Huawei P40 serisinin detaytları netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin en yeni nesil Huawei P40 ailesine yönelik yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modelin sahip olacağı önemli bir destek daha ortaya çıktı. Huawei P40 ailesi sadece sahip olacağı donanım özellikleri ile değil tasarımı ve kamera yetenekleri ile de ön plana çıkacak. Bu kapsamda son olarak Sony’nin 52 megapiksel değere sahip IMX700 sensörünün ana kamerası olacağı yönünde gündeme gelmişti. Teknik anlamda üst seviye bir cihaz olacak olan Huawei P40 modelinde Android lisansları olmamasına rağmen donanımları ile piyasada fark yaratması bekleniyor. Şimdi ise cihazın WiFi 6+ altyapısı ile geleceği ortaya çıktı Bu sayede WiFi 6’lı cihazlarda çok daha yüksek bağlantı hızlarına erişebilecek.

Huawei P40, WiFi 6+ desteği ile öne çıkıyor

Huawei’ye TSMC'den kötü haberHuawei’ye TSMC'den kötü haber

Huawei şirketinin 24 Şubat tarihinde tanıtacağı WiFi 6+’lı modemler ile bu kapsamda sınırları zorlaması bekleniyor. Bu yeni altyapı ile beraber ne seviyesinde hızlara erişileceği henüz bilinmiyor. Ancak ortaya çıkan bazı detaylara göre modeller 1200 Mbps seviyelerinin üzerine çıkabileceği düşünülüyor. Huawei P40 serisi yüksek bir ihtimalle üç farklı akıllı telefona sahip olacak. Bu modeller arasında arka kameranın büyüklüğü dikkat çekecek. Normal P40 modelinin arkasında üçlü, P40 Pro’nun ise arka yüzeyde dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Huawei P40 Pro PE’de ise beşli bir kamera sistemi bulunacak.

Bu cihazın arkasındaki yüksek zoom’a sahip olacak periskop kamerayı ek olarak göreceğiz. Bu kamera sayesinde 50x zoom’u hibrit olarak sağlaması bekleniyor. Ailenin en iddialı modeli olan P40 PE modelinde 90 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inçlik QHD+ HDR AMOLED bir ekran göreceğiz. 12 GB RAM ile beraber Kirin 990 / 990 5G yapılarını göreceğiz. Pil tarafında ise 40W hızlı şarj desteğinin yeni modelde olması bekleniyor.


Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu!Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate XS'in tanıtım tarihi belli oldu!
Google'dan Huawei hakkında önemli uyarılar!Google'dan Huawei hakkında önemli uyarılar!

PAYLAŞ