Huawei P40 serisi özel bir görsel yonga setiyle gelebilir - Haberler - indir.com

Huawei P40 serisi özel bir görsel yonga setiyle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 15:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Bir yanda ABD ile olan problemleri bir yanda da dünyayı etkisi altına alan virüs salgını tehdidi ile satışları etkilenen Huawei, yeni amiral gemisini tanıtmak üzere. Huawei P40 serisi özel bir görsel yonga ile geliyor.

Huawei P40 serisi özel bir görsel yonga ile gelebilir

Google Servisleri'ni kullanamayan Huawei HMS'nin ardından AppSearch'ü yayınladı!Google Servisleri'ni kullanamayan Huawei HMS'nin ardından AppSearch'ü yayınladı!

Mobil fotoğrafçılıkta çıtayı en yükseklere çekmeyi başaran Çinli şirket Huawei, yeni amiral gemi serisi P40 ile de ses getirecek. Üstün sensör özellikleri yanında Huawei özel bir görsel işlem yongası da hazırlıyor.

Huawei P40 Pro neler sunacak?

Edinilen bilgilere göre Huawei XD Fusion Engine adındaki görsel yonganın Google Pixel Visual Core yongası ile benzer bir görev üsteleneceği tahmin ediliyor. Yonga genel manada fotoğraf işlemeyi ve HDR görüntüleri işlemeyi hızlandırırken fotoğraf yeteneklerini de artıracak.

Huawei P40 Pro modelinde 50 MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 40MP çözünürlüğünde telefoto sensör ve 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı sensör, periskop sensör yer alacak. Standart telefoto lens 10x yakınlaştırmaya kadar çıkarken sonrasında periskop sensör devreye girerek 50x seviyesine kadar çıkıyor.

Huawei P40 Pro modelinde 6.58 inçlik kavisli ekran yer alırken oval çentik içerisinde 32 MP çözünürlüğünde sensör ve 3D ToF sensörü yer alıyor. Kirin 990 yonga setinden gücünü alan modelin 4200mAh kapasiteli bataryası 40W kablosuz şarj ile de destekleniyor.

Huawei P40 serisi özel bir görsel yonga ile gelebilir

Huawei P40 neler sunacak?

Huawei P40 ise 6.1 inçlik düz bir ekrana sahip olarak geliyor. Arka yüzünde 50 MP çözünürlükte ana sensör, 16 MP çözünürlükte ultra geniş sensör ve 8 MP çözünürlüğünde diğer bir sensör yer alacak. Toplamda 30x yakınlaştırma yapabilirken Huawei XD Fusion Engine yine yeteneklerini artıracak. Bataryanın ise 3800mAh kapasiteli olduğu ifade ediliyor.


Huawei online mağazası alışverişe açıldıHuawei online mağazası alışverişe açıldı

PAYLAŞ