Huawei P40 serisi kamera performansıyla TIPA'dan ödül aldı - Haberler - indir.com

Huawei P40 serisi kamera performansıyla TIPA'dan ödül aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 16:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Mart ayında yeni amiral gemisi P40 ailesini tanıtan Huawei TIPA’dan kamera odaklı büyük bir ödül aldı.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla mobil fotoğrafçılığa yeni bir anlam kazandıran Huawei’nin kamera performansı bu ödülle bir kez daha tescillendi. Technical Image Press Association (TIPA), kısa süre önce Huawei P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus amiral gemisi modellerine 2020 senesinin en iyi kameraya sahip akıllı telefonları ödülünü verdi.

Huawei bu yıl GPU pazarına giriş yapıyorHuawei bu yıl GPU pazarına giriş yapıyor

Geçtiğimiz gün ilan edilen ödülle birlikte Huawei’nin P serisi akıllı telefonlarıyla TIPA tarafından dört yıldır üst üste bu ödüle layık görülmüş oldu. Bunun şirket için oldukça önemli bir başarı olduğunun altını çizmekte fayda var.

Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 Pro özellikleri ve fiyatı

TIPA Dünya Ödülleri 2020 Resmi Ürün Atfında, TIPA “Akıllı telefon fotoğraf yeteneği, yeni nesil Huawei’nin P Serisi ile büyük bir adım daha atıyor. Her üç akıllı telefon da (P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus) geniş 1/1,28 inç sensör ile Kirin 990 5G çip setine sahip olmasının yanı sıra Leica ile birlikte geliştirildi. Modellerin kayda değer özellikleri arasında cilt tonunu ve dokusunu optimize etmeye adanmış yapay zeka ile çalışan beyaz dengesi algoritmaları, büyük ölçüde geliştirilmiş dinamik aralık ve düşük ışık performansı, renk sıcaklığı sensörleri, tüm piksellerde odaklanma yeteneği ve yakınlaştırma ve görüntü kalitesinin optimizasyonu sağlayan XD Fusion Engine yer alıyor.” İfadelerine yer veriliyor.

Huawei P40 Pro en iyi akıllı telefon kamerasına sahip!

P40 serisinin en üstün özelliklere sahip olan modeli Huawei P40 Pro, kamerasıyla bugüne kadar akıllı telefon pazarında satışa sunulan en yetenekli telefonlardan. Ön ekranında 4K 60 fps video çekebilen 32 Megapiksel AF’li F2.2 + IR sensörü + ortam yakınlık sensörüne ev sahipliği yapan Huawei P40 Pro’nun arka panelinde RYYB temelli f/1.9 diyafram aralığına sahip 50 Megapiksel Super Sensing, 40 Megapikel’lik f/1.8 diyafram aralığına sahip Movie Cam, 12 Megapiksel’lik periskop temelli 5x zoom yapabilen ultra geniş açılı kamera ve 3D ToF sensörü bulunuyor.


Huawei P40 Lite ülkemizde de satılacakHuawei P40 Lite ülkemizde de satılacak
Huawei genişletilebilir ekranlı telefon patenti aldıHuawei genişletilebilir ekranlı telefon patenti aldı

PAYLAŞ