Huawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıf - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıf

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 14:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Huawei, P40 Pro adlı cihazını Mart ayında tanıtmayı düşünüyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonunun tasarımını gözler önüne seren yeni bir kılıfın görselleri ortaya çıktı. Mart ayı içerisinde tanıtılması beklenen Huawei P40 Pro hakkında yeni görüntüler gündeme düştü. Alibaba'da yer alan bir satıcı tarafından listelenen kılıf görselleri söz konusu akıllı cihazın sızdırılan görselleri ile uyumluluk gösteriyor. Bu tür akıllı cep telefonu kılıfı görselleri genellikle çoğu zaman çıkış tarihi yaklaşan cihazların gerçek tasarımını ortaya koymuştur. Muhtemelen Huawei P40 Pro için de durum böyle olacak gibi gözüküyor. Bu akıllı cep telefonun arka modülünde beş adet sensör yer alıyor. Fakat kez kameraların konumları farklı şekillerde sınıflandırılmıştır. 

Google uygulamaları olmayan Huawei Mate 30 sadece 3 ayda 12 milyon sattıGoogle uygulamaları olmayan Huawei Mate 30 sadece 3 ayda 12 milyon sattı

3.5 mm kulaklık girişi yok

Elde edilen bilgilere baktığımızda Huawei tarafından üretilen P40 Pro adlı akıllı cihaz kavisli ekran ve ekrana gömülü pozisyonda olan çiftli selfie kamerası yer alıyor. Söz konusu akıllı cihazın 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmaması ise üzücü bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Çin'in ileri gelen üreticilerinden Huawei'nin P40 serisi gelecek Mart ayı içerisinde Paris'te tanıtılacak. 

 


Huawei P40 Pro'nun muhtemel tasarımı belli olduHuawei P40 Pro'nun muhtemel tasarımı belli oldu
Huawei yeni ekran tedarikçisini yine Çin'de bulduHuawei yeni ekran tedarikçisini yine Çin'de buldu
Huawei P40 serisi P40, P40 Pro ve P40 Plus olarak geliyorHuawei P40 serisi P40, P40 Pro ve P40 Plus olarak geliyor

PAYLAŞ