Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 18:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni akıllı telefon serisi olacak olan P40 ailesinin en üst seviyesinde bulunacak Huawei P40 Pro ve P40 Pro PE için ekran detaylarına yönelik yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 26 Mart tarihinde resmi olarak Paris’te gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber yeni nesil P40 ailesinin tanıtılması bekleniyor. Bu seri son olarak sahip olacağı hızlı şarj oranı ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Resmi kayıtlarda buna göre P40 modelinde 22.5W hızlı şarj P40 Pro ve P40 Pro PE’de ise 40W hızlı şarj oranlarının sunulacağı ortaya çıkmıştı. Ancak yaşanan yeni gelişme ile beraber serinin üst seviye üyeleri için iyi bir gelişme yaşandı. Söylenen göre P40 Pro ve P40 Pro PE modellerinde 120 Hz OLED ekran yer alacağı ifade ediliyor.

Yeni Huawei P40 ailesi 120 Hz ile geliyor

Google Huawei'yle yeniden çalışmanın yollarını arıyor!Google Huawei'yle yeniden çalışmanın yollarını arıyor!

Bildiğiniz üzere son olarak Samsung’un Galaxy S10 serisi de 120 Hz AMOLED ekrana sahip olarak piyasaya sürülmüştü. Huawei yeni amiral gemisi serisinde ise 90 Hz seviyelerinde kalmayıp, 120 Hz seviyeleri sunmayı hedefliyor. Serinin en düşük üyesi olan P40 modelinde ise 120 Hz olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Daha önce ortaya çıkan detayları hatırlayacak olursak P40 modelinin arka yüzeyinde üçlü kamera sistemi, P40 Pro’da dörtlü ve P40 Pro PE modelinde ise beşli bir kamera sistemi yer alacak.

Bu telefonun arkasında büyük zoom oranına imkan tanıyacak olan periskop kamerayı ek olarak göreceğiz. Cihaz bu kamera sayesinde 50x zoom’u hibrit olarak gerçekleştirebilecek. Cihazın arka kamera tarafında 1/1.3 inç 52 megapiksellik bir sensör kullanması bekleniyor. Ayrıca bu CMOS sensörün 16-in1 yapısında olması bekleniyor. Bakalım modeller söylendiği gibi bu üst seviye özelliklere sahip olacak mı göreceğiz.


Huawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttıHuawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttı
Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!

PAYLAŞ