Huawei P40 Pro teknik özellikleri ile çok iddialı gelecek - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro teknik özellikleri ile çok iddialı gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-10 21:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei, yeni P40 Pro modeli ile oldukça iddialı geliyor. Yeni bilgiler ile beraber teknik detayları ortaya çıkan model serisi sahip olacağı özellikler ile dikkat çekiyor. Buna göre bir süre önce Huawei P40 Pro modelinin 6.67 inç QHD DCI-P3 HDR AMOLED bir ekran ile geleceği belli olmuştu. Şimdi ise bunun üzerine yeni teknik detay bilgileri ortaya çıktı. Kaynaklara göre bu ekran 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Bu noktada Galaxy S11 serisi ile kafa kafaya olması beklenen model serisinin akıcı bir ekran deneyimi sunması hedefleniyor. Diğer yandan cihazda 55W hızlı şarj destekli 5500 mAh’lik bir bataryayı göreceğiz. Pilin hacim olarak daha ufak olarak gelmesi bekleniyor.

Huawei P40 Pro Ciddi Özellikler ile Geliyor

Huawei’den “akıllı telefon pazarını bırakıyorduk” açıklamasıHuawei’den “akıllı telefon pazarını bırakıyorduk” açıklaması

Modelin arka yüzeyine baktığımız zaman beşli kamera sistemini görüyoruz. Bu kamera sisteminde ana kamera olarak 1/1.7 inç boyutlu Sony IMX686 sensörlü 64 negapiksel + 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel periskop temelli telefoto + makro + ToF sensörleri yer alıyor. Cihazın işlemci gücü tarafında ise Kirin 990 / Kirin 990 5G modellerini kullanması bekleniyor. P30 Pro modelinde olduğu gibi Waterfall Screen veya Huawei’nin Horizon Display yapısına sahip olması bekleniyor. Cihaz büyük bir ihtimalle yüzde 88 oranda bir ekran kavisi bulunuyor.

Yeni modelde yan çerçeveleri tamamen ortadan kaldırılacak olan modelin kaynaklara göre ekran deliğinde çift ön kamera bulunacak.  


Tanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı
Huawei’den Harmony OS ve Android kararı ile şaşırttı!Huawei’den Harmony OS ve Android kararı ile şaşırttı!

PAYLAŞ