Huawei P40 Pro seramik gövdeye sahip olabilir - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro seramik gövdeye sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 11:20:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Huawei yeni amiral gemisi P40 Pro modeliyle piyasaya iddialı bir giriş yapmak için hazırlanıyor.

Ürün yelpazesini hız kesmeden genişletmeye devam eden Huawei’nin P40 Pro modeli şimdiden birçok kullanıcının ilgisini çekmiş durumda. Çeşitli sızıntılarla son dönemlerde daha da çok konuşuşan Huawei P40’ın yeni bir özelliği ortaya çıkmış olabilir. Teknoloji ürünleriyle ilgili gelişmeler hakkında güvenilir kaynaklardan olan Evan Blass, Huawei P40 Pro’nun seramik gövde seçeneğine sahip olacağını açıkladı. Hali hazırda Xiaomi ve Samsung’un bazı telefon modellerinde sunulan bu seçenek kullanıcılarda özel hissetme durumunu oldukça arttırmakla birlikte güçlü tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine de topluyor. Yeni amiral gemisinde kullanıcılarına kendini özel hissetmelerini sağlayacağı düşünülen Huawei’nin bu hamleyle satışlarını arttırması da mümkün.

Huawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıfHuawei P40 Pro'nun tasarımını gösteren kılıf

Huawei P40 Pro tasarımı sızdı

Beş kameralı Huawei P40 Pro'dan yeni görsel ortaya çıktı

Gelen sızıntılara göre Huwei P40 Pro çok ince çerçeveler ve kavisli kenarlara sahip olacak. Ekrana entegre çift ön kamerayla kullanıcıların karşısına çıkması beklenen model paylaşılan görselde de görüldüğü üzere sol köşesinde büyük bir kamera modülüne sahip. 90 Hz yenilime hızına sahip olan QHD+ HDR AMOLED ekrana sahip olması beklenen Huawei P40 Pro’nun 6.67 inç ekran boyutuna sahip olduğu biliniyor. Seramik kasa seçeneğiyle oldukça güçlü bir tasarıma sahip olacak cihazın renk seçenekleri konusunda henüz bir bilgi yok.

Huawei P40 Pro özellikleri

6.67 inç ekrana sahip olacağı bilinen cihazın QHD+ HDR AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. 90 Hz yenileme hızı sunması beklenen model güçlü işlemcisi ve grafik özellikleriyle de oldukça ilgili çekici. Gücünü Krin 990 ve Kirin 990 5G işlemci yongasından alacak olan cihaz arka panelinde yerleşik bir periskop kamerasına ev sahipliği yapacak. Periskop kamerasında iki adet prizma ayna kullanılacağı söylenen Huawei P40 Pro bu sayede 10x optik zoom çekimlerinde kullanıcılarına çok daha yüksek çözünürlükte kareler elde etme imkanı tanıyacak. Periskop kameranın Huawei P40 modelinde de kullanılması bekleniyor. Ancak bu modelde karşımıza çıkan kamera 5x optik zoom yapabilme özelliğine sahip olacak. Dijital zoom tarafında 100x’e kadar yakınlaştırma imkanı sunması beklenen  Huawei P40 Pro 4.500 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine ve 40W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Huawei P40 serisi P40, P40 Pro ve P40 Plus olarak geliyor

2020 yılının ilk çeyreğine kadar tanıtılması beklenen Huawei P40 Pro’nun global pazarda satışa sunulması bekleniyor. Google uygulamaları olmadan global pazarda satışa sunulacak cihaz Huawei’nin alternatif olarak geliştirdiği uygulamalara ev sahipliği yapabilir. Serisinin daha üstün özelliklere sahip olacak üyesi Huawei P40 Lite’ın ise farklı bir zamanda tanıtılacağı ve farklı bir cihazın üzerine kurulacağı yönünde ciddi söylentiler olsa da, henüz bu konuda net bir çıkarım yapmak oldukça güç çünkü bu durumda cihazın ismi de değişebilir. Huawei’nin P40 ailesinde yer alan cihazları hakkında yeni özellikler öğrendikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Sürpriz telefon Huawei P30 Lite New Edition özellikleriSürpriz telefon Huawei P30 Lite New Edition özellikleri
Huawei, Google Anlık Uygulamalar özelliğini Quick Apps adıyla HarmonyOS'a getiriyorHuawei, Google Anlık Uygulamalar özelliğini Quick Apps adıyla HarmonyOS'a getiriyor

PAYLAŞ