Huawei P40 Pro için hazırlanan render görselleri - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro için hazırlanan render görselleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon modeli Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli olan P40 Pro modelinin tanıtımına az bir süre kaldı. Tanıtım süresine az bir zaman kala cihaza ait olduğu iddia edilen yeni render görseller ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefon modelinin genel görünümünü farklı açılardan gösteren görseller, Huawei P40 Pro modelinin 5’li kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor. Güney Koreli şirket Samsung’un dün itibariyle yeni Galaxy S20 amiral gemisi serisi tanıtıldı. Bu tanıtım ile beraber gözler köklü rakiplerden birisi olan Huawei’ye çevrildi. Huawei bir süredir sessizliğini korurken, Mart ayında yeni amiral gemisi modeli olan P40 serisini kullanıcılarına sunacak. Bu yeni amiral gemisi modele dair birçok görüntü piyasada bulunurken, son çıkan görseller P40 modelini daha net bir şekilde sunuyor.

Huawei P40 modeli 5 kamera ile geliyor

Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!

Huawei P40 serisinde birden fazla model göreceğiz. Huawei bu kapsamda Huawei P40 modelinde düz ekran ve üçlü kamera kurulumu tercih edecek. Huawei P40 Pro cihazında ise 5’li kamera sistemi ile beraber şelale yapıda ekran stilini göreceğiz. Bu noktada özellikle Pro modelin telefon pazarında güçlü bir konumda olması bekleniyor. Konsept görsellerde ekran düz bir şekilde gözükse de, kavisli bir tasarım ile geliyor. Cihazın arka yüzeyinde ise 5’li kamera kurulumu görüyoruz. Bu kamera kurulumu sayesinde 10x optik yakınlaştırma sunan sensöründe olduğu gözüküyor.

Huawei P40 Pro’ya ait olduğu belirtilen bu model görselinde, sağ tarafta kontrol tuşlarının olacağı gözüküyor. Cihazın sol yüzeyinde ise herhangi bir tuş bulunmuyor. Diğer yandan Huawei P40 Pro’nun alt bölümünde USB Type-C  girişi, SIM kart yuvası ve hoparlör gözüküyor. Bu yeni cihazın Kirin 990 işlemci gücüne sahip olması beklenirken, 50 watt hızlı şarj desteği ile gelecek.


Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!
Resmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleriResmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleri

PAYLAŞ