Huawei P40 Pro, Geekbench testinde - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro, Geekbench testinde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin önümüzdeki dönemlerde tanıtacağı yeni nesil Huawei P40 Pro modelinin sızıntıları gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Huawei P40 Pro’nun Geekbench skor detayları ortaya çıktı. Söz konusu performans testi ile beraber cihazın sunacağı performans detayları da belli oluyor. Ayrıca modele dair bazı özellikler de performans testi ile beraber karşımıza çıkıyor. Şirketin amiral gemisi olarak piyasadaki en güçlü modeli olacak olan P40 Pro modeli, Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Tanıtılması ile beraber özellikle kamera tarafında dikkatleri üzerine toplaması beklenen Huawei P40 Pro, kamerası kadar performans detayları ile de bir hayli iddialı olacak.

Huawei P40 Pro iddialı özelliklerle geliyor

ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?ABD Huawei yasağını kaldıracak mı?

Tanıtımına henüz iki haftadan az bir süre olan model Geekbench veritabanında karşımıza geliyor. Test sonuçlarına göre modelin performansına dair de fikir oluşmaya başladı diyebiliriz. Geekbench 5.1 testine konuk olan model bu kapsamda tek çekirdek tarafında yük esnasında 776 puan alırken, 8 çekirdek yük altında ise 3182 puan almayı başarıyor. Test sonuçları performansa dair bilgiler verirken ayrıca cihazda yer alacak olan bazı donanım özelliklerini de ortaya çıkarıyor.

Buna göre Huawei P40 Pro modelinde 8 GB RAM ile beraber Android 10 işletim sistemi göreceğiz. RAM ve depolama ile farklı versiyonlara sahip olacak olan modelin işlemci gücü yüksek bir ihtimalle Kirin 990 5G yonga seti olacak.


Huawei P40 Pro'nun tanıtım videosu sızdırıldıHuawei P40 Pro'nun tanıtım videosu sızdırıldı
Huawei P40 modellerinin fiyatlarıyla ilgili önemli sızıntı!Huawei P40 modellerinin fiyatlarıyla ilgili önemli sızıntı!

PAYLAŞ