Huawei P40 Pro, 8 kamera ile mi geliyor? - Haberler - indir.com

Huawei P40 Pro, 8 kamera ile mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 11:30:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji devi ABD ile sürtüşmeleri bir yandan sürerken tüm bunların gölgesinde yeni amiral gemisi P40 Pro için sızan bilgiler oldukça heyecanlandırdı. Sızan bilgiler arasında 10x optik, 100x dijital zoom ve 8 kamera gibi iddialı özellikler var.

Huawei ambargo dolu bir yılı geride bırakırken yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi P40 serisi dikkatleri üzerine topladı. Sızan son bilgilere göre gelişmiş kamera yetenekleri akranlarını kıskandıracak gibi görünüyor.

Huawei: ABD ambargosu olmasaydı Samsung’u geçerdikHuawei: ABD ambargosu olmasaydı Samsung’u geçerdik

Heyecanlandırıcı kamera yetenekleriyle gelecek

Samsung’un kavisli OLED ekranına sahip olacak olan P40 Pro delikli ekran ile gelecek. 90Hz yenileme hızı ve 2K yüksek çözünürlük desteği sunacak olan amiral gemi gelişmiş özellikleri ve 8 kamera ile geliyor.

8 adet kamera üçü önde ve beşi arkada olacak şekilde konumlandırılmış. P40 ile birlikte selfie modunda ciddi geliştirmeler söz konusu denilebilir. Çünkü arkada 64 MP ana kamera, 52 MP süper geniş açılı, ToF sensörü, özel sinema kamerası ve bir adet periskop lensten oluşacak. Ön tarafta ise 32 MP ve 20 MP’lik çift ana kamera ve ToF sensörüne sahip olacak. Huawei’nin kendi işletim sistemi HarmonyOS ile gelecek olan model Kirin 990 5G yonga setine sahip olacak. 10x optik, 100x dijital zoom özelliği sunacak olan P40 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Huawei CEO’su: Google uygulamaları olmadan da yaparızHuawei CEO’su: Google uygulamaları olmadan da yaparız
ABD'nin ardından İspanya da Huawei'ye ambargo uyguluyorABD'nin ardından İspanya da Huawei'ye ambargo uyguluyor

Huawei Mobile Wifi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ