Huawei P40 modellerinin fiyatlarıyla ilgili önemli sızıntı! - Haberler - indir.com

Huawei P40 modellerinin fiyatlarıyla ilgili önemli sızıntı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çok yakın zaman içerisinde resmi olarak tanıtımı gerçekleşecek olan Huawei P40 serisine yönelik fiyat konusunda ilk sızıntı bilgiler uzun bir bekleyişin ardından geldi. 26 Mart tarihinde internet üzerinden tanıtımının gerçekleşeceği P40 serisi, bildiğiniz üzere en az üç farklı modelden oluşuyor. Bu serinin içerisinde normal P40'ın yanı sıra Huawei P40 Pro ve P40 Pro PE modellerinin de tanıtımı gerçekleşecek. Söz onusu bu modeller için Huawei tarafından sağlam sayılacak olan bir kaynaktan Avrupa fiyat bilgileri de sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Şu an için yüzde 100 yüz kesin olmayan bu fiyatlara yönelik P40 modelinin Avrupa'daki satış fiyatı 700 - 899 euro arasında satışa sunulacak. P40 Pro adlı akıllı cihaz içinse kullanıcıların 999 - 1.0099 euro arasında bir ücret ödemeleri gerekecek. Serinin en üstünde yer alan P40 Pro PE modeli için kişilerin 1.199 - 1.299 euro arasında bir fiyat ödemek durumunda kalabilirler. Bölgelere göre değişeceği aktarılan bu fiyatlar gerçekten de inanılmaz gözüküyor. Özellikle de söz konusu bu seride Android lisansı olmadığı göz önüne alındığında zaman yeni seri gerçekten çok kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Cihazın satış rakamları daha şimdiden merak ediliyor. 

Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!Huawei P40'a ait yeni görseller sızdırıldı!

Huawei P40 serisin kamera kurulumu 

Sağlam kaynakların sunduğu bilgilere normal P40'ın arka kısmında üçlü kamera dizilimi yer alıyor. P40 Pro'nun arka kısmında dörtlü, P40 Pro PE'nin arka kısmında beşli kamera sisteminin yer aldığı görülüyor. PE modelinin arkasında yüksek zoom özelliği sunan periskop kamera da vardır. Telefonun bu kamera ile 50x zoom’u kayıpsız olarak sunacağı düşünülüyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonların arka kısmında yer alan ana kameranın 1/1,3 inç 52 megapiksel olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. P40 Pro ve P40 Pro PE’nin ön kısmında üçlü kamera kurulumu olacağı düşünülüyor. Burada iki kamera ortasında bir derinlik sensörü bulunacağı da düşünülüyor.


Resmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei P40 lite E özellikleri ve fiyatı
Huawei P40 Pro kamerası nasıl olacak?Huawei P40 Pro kamerası nasıl olacak?
Huawei P40'ın renk seçenekleri belli oldu!Huawei P40'ın renk seçenekleri belli oldu!

PAYLAŞ