Huawei P40 mikrofon haline geliyor - Haberler - indir.com

Huawei P40 mikrofon haline geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin 26 Mart tarihinde tanıtmış olduğu Huawei P40 serisi modeller üç farklı amiral gemisi cihazı olarak karşımıza gelmişti. Huawei P40 ve P40 Pro modellerinin haricinde bu yıl ise P40 Pro Plus modeli Huawei tarafından tanıtıldı. ABD’nin uygulamış olduğu ambargo ve yasaktan ötürü modellerinde şirket Google uygulama ve hizmetlerini kullanamıyor. Bu yeni amiral gemisi modeli üst seviye Premium bir işlemci ile beraber gelişmiş yeteneklere sahip kameralar ile dikkat çekiyor. Google servislerinin olmadığı bu modelde Huawei Mobil Servisleri kullanılıyor. Şimdi ise Huawei P40 için gelecek olan mikrofon özelliği sayesinde harici mikrofonlara olan ihtiyacın giderilmesi bekleniyor.

Huawei P40 mikrofon özelliği geliyor

Google Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısıGoogle Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısı

Huawei P40 serisi telefonlar için bu özellik ile bağımsız bir mikrofon kullanılabilecek. Bir kulaklık veya Bluetooth hoparlöre ses aktarmak artık mümkün hale gelecek. Bu özelliğin birçok kullanım alanı bulunuyor. Öyle ki kablosuz dinleme cihazı olarak da kullanılabilecek. Bunun için Huawei P40’ı evinizdeki bir hasta veya bebeğin odasına katabilir, hoparlörden gelecek olan sesi sürekli bir şekilde dinlenerek bebeğin ağlaması veya hastanın sizi çağırması durumunda hızlıca o odaya müdahale edebilirsiniz.

Diğer yandan bir tur rehberliği esnasında güçlü ses çıkışı sunan Bluetooth hoparlöre bağlanarak sesinizin daha fazla kişiye erişmesini sağlayabilirsiniz. Tabi bu özelliğin kötü niyetli kişiler tarafından da kullanılma ihtimali bulunuyor. Şuan için bu özellik Huawei FreeBuds, FlyPods ve FreeLance serisi dışında kullanmak mümkün değil durumda.


Huawei Video Türkiye'de hizmete sunuldu!Huawei Video Türkiye'de hizmete sunuldu!
Huawei'nin 'EMUI akıllı şarj modu' nedir?Huawei'nin 'EMUI akıllı şarj modu' nedir?

PAYLAŞ