Huawei P40 Lite kablosuz kulaklık ile beraber satışta - Haberler - indir.com

Huawei P40 Lite kablosuz kulaklık ile beraber satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Fotoğraf ve performansta üst seviye bir deneyim sunmayı hedefleyen Huawei’nin yeni P40 Lite modeli kablosuz kulaklık fırsatı ile beraber satışa çıktı. Yanında 499 TL Pazar değeri olan FreeLace kablosuz kulaklığa sadece 1 TL ile sahip olabiliyorsunuz. Sakura Pembesi, Gece Siyahı ve Yeşil renk seçeneklerine sahip olan yeni Huawei P40 Lite modeli 48 megapiksel yapay zeka destekli dörtlü kamera sistemi ile geliyor. 40W Huawei süper şarj teknolojisine sahip modelin 6.4 inçlik FullView ekranı ile süper gece selfie gibi üstün özellikleri bulunuyor. Model ülkemizde 3199 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunuluyor.

Huawei P40 Lite ülkemizde satışa çıktı

Huawei 5G desteğine sahip 5 yeni telefon sertifikası aldıHuawei 5G desteğine sahip 5 yeni telefon sertifikası aldı

Çentiksiz tasarıma sahip olan Huawei P40 Lite modeli son teknoloji ekran paneli ile geliyor. 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan modelin yüzde 90.6’lık bir ekran gövde oranı bulunuyor. Full HD+ çözünürlük sunulan bu modeli geniş bir renk gamına sahip durumda. 4200 mAh’lik pile sahip olan cihaz sunduğu süper hızlı şarj teknolojisi sayesinde yüzde 70 oranını 30 dakika gibi bir sürede şarj edebiliyor. Performans tarafında da dikkat çekici özelliklere sahip Huawei P40 Lite modelinde Kirin 810 işlemcisi yer alıyor. 7 nm üretim sürecine sahip olan bu işlemci 8 nm çiplere göre yüzde 50 daha yüksek bir transistöre sahip olarak yüzde 20 daha güç tüketime sahip oluyor.

Grafik detaylarına gelecek olursak Mali G52 MP6 ile geliyor. Üst seviye bir grafik modeli olan bu model GPU Turbo teknolojisi da destekliyor. Fotoğraf tarafında 48 MP ana kameraya sahip olan cihazda 120 derece görüş sunan 8 MP ultra geniş açı da sunuyor. Ayrıca makro lens ve yapay zeka destekli bokeh lens de cihazda yer alıyor.


Huawei telefonlar için Google Maps alternatifi yeni navigasyon uygulaması yayınlandıHuawei telefonlar için Google Maps alternatifi yeni navigasyon uygulaması yayınlandı
Huawei ve Çin ilişkileri sarsıldıHuawei ve Çin ilişkileri sarsıldı

PAYLAŞ