Huawei P40 ile P40 Pro’yu yan yana - Haberler - indir.com

Huawei P40 ile P40 Pro’yu yan yana

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çok yakın zamanda resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan Huawei P40 serisinin iki üyesi de yan yana getirildi. P40 ile P40 Pro arasından tasarım farklı bu şekilde gözler önüne serildi. 26 Mart tarihinde tüm dünyaya korku salan corona virüs salgını nedeniyle internet üstünden tanıtımı gerçekleştirilecek olan P40 serisi, bildiğiniz üzere üç farklı modelden meydana geliyor. Burada Huawei P40 adlı akıllı cihazın yanında Huawei P40 Pro ve P40 Pro PE modelleri ile beraber geliyor. İşte serinin içerisinde yer alan P40 ve P50 Pro görsellerde yan yana getirildi. 

Direkt olarak Evan Blass’ın yayınladığı görsellerde yan yana gelen bu telefonların tasarım farkını açık şekilde gözler önüne seren Huawei, söz konusu bu cihazları yakın zaman içerisinde online platformda tanıtacak. Burada P40 Pro adlı akıllı cihazın çerçeveleri neredeyse ortadan kaldırdığı görülüyor. P40 Pro'nun üçlü ön kamera kurulumu da dikkat çeken detaylar arasında yerini alıyor. Son derece büyük olan bu delik cihazın ekranında bir kısmı kapladığı görülüyor. Ekrana entegre bir şekilde karşımıza çıkan parmak izi sensörünün yeri de netleşen P40 Pro, son zamanların en merak edilen cihazları arasında yerini alıyor. Bu arada P40 Pro PE modelinin de söz konusu bu tasarımı taşıyacğaı belirtilen durumlar arasındadır. PE modeli arka kamera modülü ile fark yaratmaya devam ediyor. 

Huawei P40 Pro için hazırlanan render görselleriHuawei P40 Pro için hazırlanan render görselleri

Huawei P40 serisinin fiyat etiketleri nasıl olacak?

Söz konusu serisinin yüzde yüz kesin olmayan fiyatlarına göre P40 modeli Avrupa pazarında 700 - 899 euro arasında satışa sunulacak. P40 Pro'ya sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 999 - 1.099 euro ücret ödemek durumunda kalacaklar. Serinin ilk sırasında yer alan P40 Pro PE içinse kişilerden 1.1299 euro arasında bir fiyat isteneceği söyleniyor. Akıllı cihazların fiyatlarının bölgelere göre değişeceği söyleniyor olsa da fiyatlar gerçekten de yüksek gözüküyor. 

 


Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılarHuawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar
Huawei P40 Pro kamerası nasıl olacak?Huawei P40 Pro kamerası nasıl olacak?
Huawei P40 Pro'nun tanıtım videosu sızdırıldıHuawei P40 Pro'nun tanıtım videosu sızdırıldı

PAYLAŞ