Huawei P30'dan ilk detaylar! - Haberler - indir.com

Huawei P30'dan ilk detaylar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 12:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin yeni amiral gemisi P30 doğrulandı ve cihaza dair ilk detaylar da ortaya çıktı.

Son dönemlerin en iyi akıllı telefon markalarından biri olan Huawei, bir süredir yeni amiral gemisi P30’la gündeme geliyordu. Şirket, özellikle bu yılın başından itibaren çıkardığı akıllı telefon modellerinin, hem üst seviye hem de orta seviye olanlarıyla beğenilmeyi başardı. Son amiral gemisi de P20 serisi oldu. Şimdi teknoloji tutkunlarının gözü, yeni model P30’a dönmüş durumda. Teknoloji dünyasının merakla beklediği yeni P30 doğrulandı ve P30’a dair ilk bilgiler ortaya çıktı.

Huawei P30’dan gelen ilk bilgiler

Huawei P serisi, Kirin 980 işlemcisi ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştı. P serisinin yeni üyesi P30 da teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyordu. Bu anlamda sevinilecek bir gelişme yaşandı ve Richard Yu tarafından cihaz resmi olarak doğrulandı.

Geçtiğimiz günlerde Berlin’de düzenlenen IFA 2018 kapsamında, Richard Yu  bir röportaj verdi. Kullanıcılarının karşısına, P20 modelini takip edecek yeni bir P serisi üyesi ile çıkacaklarını vurguladı. P30’a dair verilen detaylardan söz etmek gerekirse; Mate 20 Pro ile gelen ve akıllı telefon sektöründe çığır açan özelliklerin hepsi, P30’da da olacak ve P 20 serisinden çok daha iyi bir performansa sahip olacak. İşlemcisi yine TSMC’nin 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilecek. Cihazın 2019 tarihinde kesin olarak tanıtılması bekleniyor ve 2019’un yarısında da piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ