Huawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilir - Haberler - indir.com

Huawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 10:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon dünyasındaki iki önemli sızıntı kaynağından gelen bilgilere göre, yakın zamanda beklenen Huawei P30 ve P30 modelleri ile ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. Gelen bu bilgilere bakıldığında, her iki modelde piyasanın en iyisi olacak şekilde tasarlanan kamera sistemlerine sahip. Ayrıca Huawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilir

Huawei P30 4 Kameraya Sahip Olacak

Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

Huawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilir

Evan Blass'a göre Huawei P30 modelinin arkasında üç lensli kamera bulunacak. Bu kameralardan bir tanesi 40 MP'lik maksimum çözünürlük desteğine sahip olacak ve 5x kayıp optik zum desteği sunabilecek. Ayrıca 24 MP'lik selfie kamerası da bulunacak. Şuanda ve yakın zamanda çıkacak olan cihazların neredeyse çoğunda bu kamera sistemi bulunmuyor. Yani bu kamera sistemi sayesinde sektörün en iyi kamera sistemine sahip olan cihazı olacak. Bu ayların başlarında internet üzerinden benzer sızıntıları görmüştük.

Mishaal Rahman, Huawei P30 Pro modelinin dört lensli arka kamera sistemi ile birlikte Samsung Galaxy A9'un yolunu izleyeceğine dair bilgiler sızdırmış. Bu modelde ise 10x kayıpsız optik zum imkanı bulunacak. Ek olarak güncellenmiş olan 3D sensörü ile mesafeyi de algılayacak ve odaklanma efektleri oluşturacak. Peki bu modeller ne zaman tanıtılacak ve ne zaman satışa sunulacak?

P30 serisi telefonların gelişi geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Huawei tarafından onaylanmıştı. Daha sonra neler beklememiz gerektiğiyle ilgili bazı ipucu ve sızıntı akışı olmuştu. Görünüşe bakıldığında ekranda su damlası görünümünde bir çentiğe sahip olacak olan bu modeller kamera lensleri ile ilgili dedikodulara da daha önce rastlamıştık. Huawei P20 ve P20 Pro modelleri Mart 2018 tarihinde satışa çıkmıştı. Bu modellerden standart model, arkasında 20 ve 12 MP'lik çözünürlüğe sahip olan çift kamera sistemi yer alıyor. Diğer model olan Huawei P20 Pro'nun arka tarafında 40 MP, 20 MP ve 8MP'lik üç adet kamera bulunuyor. Huawei P30 ve Huawei P30 Pro çıkış tarihi için mart ayı oldukça mantıklı bir zaman gibi gözüküyor.

Cihazların tüm detaylarını tanıtıldıktan sonra öğreneceğiz. 


Huawei Nova 4 Basın Görselleri SızdırıldıHuawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı
Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle GözüktüHuawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü
HUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecekHUAWEI’nin yapay zekası ile görme engelliler artık duyguları “görebilecek"

PAYLAŞ