Huawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek - Haberler - indir.com

Huawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntıları ile gündemde olan Huawei’nin yeni amiral gemisi ailesi Huawei P30 model serisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre modellerin kılıfları olduğu iddia edilen ürünler satışa çıkarıldı. Yaşanan bu durum ile beraber zaten sızdırılmaya devam eden Huawei P30 modellerinin tasarım çizgileri de belli olmuş oldu. Huawei son olarak sunmuş olduğu Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modelleri ile beraber adından bir hayli söz ettirmişti. Mate serisi kadar yeni Huawei P serisi de merak edilen şirketin modeller üzerinde çalışmaları tüm hızla sürüyor. Bir süre önce Galaxy S10 modelinin kılıflarını da satışa çıkartan Olixar platformu tarafından şimdi ise P30 modellerinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıkartıldı.

Huawei P30 Kılıf ve Tasarımları

Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa ÇıktıHuawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı

Aksesuar tasarımcısı Olixar şimdi ise henüz Huawei’nin geliştirilme aşamasında olan yeni P30 modellerinin kılıflarını satışa sundu. Paylaşılan görsellere göre her iki P30 modelinin de su damlası çentikli bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Her iki cihazın birbirleri arasındaki farkı ise kamera tarafında göreceğiz. Modeller tasarım anlamında ve donanım tarafında benzer güçlere sahip olsalar da, kamera noktasındaki asıl farklar karşımıza çıkacak. Bu kapsamda Huawei P30 modelinde üçlü kamera sistemi görürken P30 Pro modelinde ise dörtlü kamera sistemi karşımıza geliyor.

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Huawei P30 modelinin tasarım tarafında Mate 20 Pro serisi ile bir hayli benzerlik gösterdiğini görüyoruz. Ancak yeni yıl ile beraber 5G desteğiyle modellerde donanım tarafında ciddi geliştirmelerin yapılması bekleniyor. Bu kapsamda Sony’nin 38 megapiksellik 1/1.8 inç IMX607 sensörünün Huawei P30 Pro modeli ile beraber yer alması bekleniyor. Bakalım henüz geliştirilme aşamasında olan yeni P30 ve P30 Pro modelleri kullanıcılara bekleneni verebilecek mi göreceğiz.  


Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı KonseptHuawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept
Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı AçıklandıHuawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı
Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle GözüktüHuawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü

PAYLAŞ