Huawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdi - Haberler - indir.com

Huawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 18:11:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Günümüzde eskisi kadar popüler olmasa da hala Snapchat yoğun olarak kullanılıyor diyebiliriz. Gençler arasında bir dönem oldukça popüler olan Snapchat, rakiplerin özelliklerini ve kendisini geliştirmesinden sonra sosyal medya platformları arasında bir hayli arkalarda kaldı. Mesajların sonradan silinme yapısı ile piyasada tutunan Snapchat, 2013 yılında Hikayeler adlı özelliği ile ciddi bir yükseliş sergilemişti. Bu özellik ile 24 saat ardında hikayeler otomatik olarak siliniyordu. Ancak bu özelliğin bir süre sonra ise Facebook tarafından kopyalandığını ve Instagram’a entegre edildiğini gördük. Şimdi ise Huawei’nin yeni amiral gemisi ailesi olan P30 serisinin Snapchat’e özel bir yapısı olacağı ortaya çıktı.

Huawei P30 farklı bir Snapchat deneyimi yaşatacak

İki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyorİki yıl içerisinde Huawei cihazların yarısının katlanabilir olacağı düşünülüyor

Facebook’un sahip olduğu Instagram platformuna gelen hikayeler özelliği ile Snapchat’in işleri yolunda gitmemeye başladı. Bu noktada Instagram platformu popülerliğini bir hayli arttırırken Hikayeler özelliği kazanması ile beraber tüm rakiplerini geride bırakarak, hikayeler özelliği en çok etkileşim gören sosyal medya platformu oldu. Bu noktada ise en köklü rakip Snapchat ciddi kan kaybetmeye başladı. Baktığımız zaman şuan için Instagram’ın aylık 1 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. Snapchat tarafında ise aylık 300 milyon seviyelerinde bir rakam görüyoruz.

Arttırılmış gerçekliğe yönelen Snapchat ise Huawei ile bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu noktada ise Huawei P30 ve P30 Pro modeline sahip olan Snapchat kullanıcıları fotoğraf ve videoları daha kaliteli bir yapıda görüntüleyebilecekler. Ayrıca 16 megapiksellik ultra geniş açı kameranın Snapchat üzerindeki ek yeteneklerinden de faydalanabilecekler.  


İlgili uygulamalar
Mate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildiMate X'in pahalı olduğu Huawei CEO'su tarafından kabul edildi
Huawei 2021 için iddialı: Samsung'u GeçeceğizHuawei 2021 için iddialı: Samsung'u Geçeceğiz

PAYLAŞ