HUAWEI P30 serisi Türkiye fiyatları belli oldu - Haberler - indir.com

HUAWEI P30 serisi Türkiye fiyatları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 10:57:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Huawei, P30 ailesini tanıtarak büyük ilgi kazandı. Gerek özellikleri gerek tasarımları ile oldukça beğenilen Huawei P30 ailesinin fiyatları da merak konusu olmayı başarmıştı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, P30 Serisi’nin Türkiye fiyatlarını açıkladı. P30 Pro, iki ayrı versiyon olarak Türkiye’deki tüketicilerin karşısında yerini alacak. Cihazlardan biri 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi ile gelirken diğeri ise 8 GB RAM - 256 GB depolama kapasitesine sahip olacak. 

Huawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktıHuawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktı

Huawei P30 Pro, 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone mağazalarının yanı sıra aynı zamanda çeşitli perakende ve online satış noktalarında 6.999 TL ile kullanıcılarının karşısında yer almaya hazırlanıyor. Huawei P30 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip olan versiyonu ise perakende ve online satış noktalarında 7.999 TL etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Huawei P30, 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi ile Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone mağazalarında satışa sunulurken aynı zamanda çeşitli perakende ve online satış noktalarında 5.699 TL etiket fiyatı ile karşımıza geliyor. 

Bunların yanı sıra aynı zamanda tüketiciler P30 serisini İstanbul’da 6 Nisan 2019 saat 12:00’de açılacak İstinye Park Huawei Deneyim Mağazası ve Şubat’ta açılan İzmir Mavi Bahçe Huawei Deneyim Mağazası’nda da bulabilecekler. Cihazların renk seçenekleri ise Breathing Crystal, Aurora ve Black şeklinde tasarlandı.

Mobil fotoğrafçılık alanında bir dev

Güney Koreli teknoloji devi Huawei tarafından üretilen P30 ailesi, kullanıcıların akıllı cihazları ile çektikleri fotoğraflarda bir devrim yaratacak. Huawei P30 Pro, Huawei SuperSpectrum Sensörlü 40 MP ana kamera, 20 MP ultra geniş açılı kamera, 8 MP telefoto kamera, HUAWEI Uçuş Süresi (TOF) Kamerası ve yeni bir Leica dörtlü kamera sistemi ile tasarlandı. Bunun yanı zamanda eşsiz selfieler çekmek için de cihazın 32 MP'lik ön kamerasından faydalanacaksınız. 

1/1,7 inç HUAWEI SuperSpectrum Sensör özelliği sayesinde cihaz ışığı çok daha farklı şekilde algılıyor. RYYB SuperSpectrum Sensörü, yeşil pikselleri üstün sarı piksellerle değiştirerek geleneksel RGBG Bayer filtresinden farklılık gösteriyor ve HUAWEI P30da 204.800, HUAWEI P30 Pro'da ise 409.600 ISO derecesine kadar çıkabiliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda F / 1.6 geniş diyafram açıklığı sayesinde ultra geniş görütülü fotoğraflar elde edebilirsiniz. Büyük RYYB sensörü ve Huawei AIS + OIS teknolojileri ile çalışan Huawei P30 Pro, her ışıkta daha aydınlık görüntüler sunuyor. Huawei SuperZoom Lens özelliği ise, şık bir cihaz tasarımında yeni bir zoom fotoğrafçılığı kavramını ortaya çıkarıyor. Bu özellik ile yüksek kalitede büyütme sisteminden faydalanabilirsiniz. 

Video kalitesi ile kullanıcılarını şaşırtıyor

Stüdyo kalitesinde video çekimleri sağlayan Huawei P30 ailesi, SuperSpectrum sensörü sayesinde düşük ışıkta kaliteli video çekimi sağladığı gibi, gece sahnelerini kristal netliğinde ortaya çıkarıyor. SuperZoom Lens özelliği sayesinde ise net çekimler elde etmek hiç de zor olmayacak. Huawei AIS ve OIS artık 60 fps'de 4K videolar gibi tüm video çekim ayarları için görüntü dengelemeyi destekliyor. Video çekim esnasında ikili görüntüleme modundan faydalanabilirsiniz. Huawei P30 modelli cihazlar, aynı anda farklı videoları kaydetmek için arka kameralardan ikisinin birden ama ayrı ayrı kullanılmasına izin veriyor. Çift Görüntü modu ile, hem ultra geniş açılı bir klip hem de zoom çekim imkanı sunuluyor. 

Tasarım şıklığı

6,1 inç Huawei P30 ve 6,47 inç Huawei P30 Pro, siyah ve üç yeni degrade renk çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. FHD + (2340x1080) Dewdrop ekran, minik çentik sayesinde kesintisiz, estetik ve simetrik bir ön görünümle maksimum ekran alanı sağlıyor. Adeta bir tasarım mirası olarak görülen Huawei P30 ailesi raflarda yerini almak için sabırsızlanıyor. 

 

 

 

 


İşte Huawei P30 ve P30 Pro'nun Yepyeni Özellikleriİşte Huawei P30 ve P30 Pro'nun Yepyeni Özellikleri
Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı AçıklandıHuawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı
Huawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesiHuawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesi

PAYLAŞ