Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu - Haberler - indir.com

Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 16:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Infinity tarafından geçtiğimiz gün tanıtılan Hot 8 akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapacak. Giriş seviyesi akıllı telefon olarak üçlü kamera sistemine sahip olan Hot 8, 5.000 mAh’lık batarya kapasitesiyle de beklentilerin üzerine çıkmayı başardı.

Sürekli değişim ve yenilik içerisinde olan akıllı telefon pazarına her geçen gün yeni bir model daha ekleniyor. Teknoloji devi markaların arasındaki rekabetçi üretim savaşı hız kesmeden devam ederken, rekabete şimdi de Hong Kong merkezli Infinity dahil oluyor. Infinity’nin uygun fiyatla pazara giriş yapan Hot 8 adını verdiği giriş seviyesindeki telefon Huawei modellerine olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Uygun fiyata 3 güne varan pil ömrü sunan telefon!Uygun fiyata 3 güne varan pil ömrü sunan telefon!

Huawei P30 ekranı ile konuşulacak

Damla çentikli ekran geleneğinin bir parçası olan Hot 8, neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip. HD+ ekran çözünürlüğüyle kaliteli bir grafik performansına sahip olan Hot 8, arka ekranında üçlü kamera teknolojisine sahip. Giriş seviyesi bir akıllı telefona göre özellikleri oldukça üst seviyelerde olan Hot 8 orta ve üst segment cihazlarda bile nadir olarak rastlanan 5.000 mAh’lık batarya kapasitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hot 8’in özelliklerini incelediğimizde tek kurusun cihazın akıllı şarj desteğine sahip olmaması olduğunu söyleyebiliriz.

Infinity Hot 8 özellikleri ve fiyatı

Fiyat Performans En İyi 5 Akıllı Telefon

6.5 inç ekran , 720 X 1600 piksel ekran pikseli ve HD+ ekran çözünürlüğüne sahip olan Hot 8 gücünü MediaTek Helio P22 işlemciden alıyor. 4 GB RAM desteğine sahip olan cihaz 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip. İnce tasarımıyla da dikkat çeken Hot 8’in 20:9 en boy oranına sahip. Arka ekranında bulundurduğu üçlü kamera sistemiyle büyük bir ses getiren Hot 8’in ana kamerası f/1.8 diyafram açılığı ve 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ana kameranın hemen altında ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan derinlik sensörü, kamera led flaşı ve düşük ışık algılamayı sağlayan üçüncü bir sensör yer alıyor. Led flaşın iki sensör arasına yerleştirilmesi de Hot 8’e tasarım açısından güçlü bir etki katmış.

5.000 mAh’lık etkileyici bir batarya kapasitesine sahip olan Hot 8 kullanıcılarına uzun süreli kesintisiz kullanım imkanı tanıyor. Android Pie tabanına dayanan Hot 8, dört farklı renk seçeneğine sahip. 12 Eylül’de alıcı karşısına çıkması beklenen cihaz Ekim ayının sonra kadar 97 dolar yani yaklaşık olarak 550 TL fiyat etiketinden alıcısıyla buluşacak olan Hot 8, 1 Ekim itibariyle 110 dolar (630 TL)’den satın alınabilecek. Hot 8’in hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusunda ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.


Yeni Telefon Alacaklara Bütçe Dostu Akıllı Telefon ÖnerileriYeni Telefon Alacaklara Bütçe Dostu Akıllı Telefon Önerileri
Fiyat Performans En İyi 8 Akıllı TelefonFiyat Performans En İyi 8 Akıllı Telefon

PAYLAŞ