Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin P30 Pro modeli için çıkış tarihi sızdırıldı. 2019’un hiç kuşkusuz Samsung’un Galaxy S10 serisi kadar beklentilerin yüksek olduğu bir model P30 ve P30 Pro ailesi olacak. Teknoloji meraklıları tarafından beklenen yeni P30 Pro cihazı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Huawei yeni amiral gemisi ile de yine kamera ön planda olan bir cihaz sunmayı hedefliyor. Buna göre Huawei P30 Pro modelinde 40 megapiksel bir çözünürlüğe sahip ve 10x hibrit zoom özellikli kamera kullanması bekleniyor. Diğer yandan modelde yenilenmiş bir 3D sensörü bulunacak ve model toplamda üçlü bir kamera sistemine sahip olacak. P30 tarafında ise 5 kat optik yakınlaştırma desteğinin olması bekleniyor.

Huawei P30 Pro Hakkındaki Detaylar

Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle GözüktüHuawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü

Cihazın ön  yüzeyde 24 megapiksellik bir kameraya yer vermesi beklenirken P30 Pro sahip olacağı 3D sensörlü kamera ile 10x hibrit zoom ve 5 kat ise optik zoom yeteneklerine sahip olacak. Yenilenmiş bu cihazlarda oldukça ufak bir çentik alanının yer alması beklenirken modeller LCD panel yerine AMOLED bir ekrana sahip olacak. Modelin ön yüzey tasarımında çerçeveler bir hayli ince olacakken yine alt çerçeve de oldukça ince olacak. P30 ve P30 Pro’da yer alacak olan parmak izi sensörü ekrana entegre olarak gelmesi bekleniyor.

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Cihaz sadece tasarım ve kamera değil performans tarafında da bir hayli güçlü olması bekleniyor. Özellikle 2019 yılında çıkacak olan yeni Galaxy S10 serisi ile beraber yılın en performanslı modellerinden birisi olmayı hedefliyor. Cihazın belli olan tarihlerine gelecek olursak P30 ve P30 Pro modellerinin Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Cihazların satış tarihi henüz belli olmazken, fiyat etiketi anlamında yüksek rakamların bizleri bekliyor olacağı düşünülüyor. Huawei P30 serisini 2019 Nisan ayı ile beraber Türkiye’de satışta görmemiz bekleniyor.


Huawei P30 ve P30 Pro Böyle GözükecekHuawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek
Huawei P30 4 Kameraya Sahip OlacakHuawei P30 4 Kameraya Sahip Olacak

PAYLAŞ