Huawei P30 Pro İddialı Kamera Teknolojisine Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Huawei P30 Pro İddialı Kamera Teknolojisine Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 14:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Amiral gemisi akıllı telefon pazarı kızışmaya devam ederken, her yeni model ile beraber yepyeni teknolojiler ve özellikler karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Çinli üretici Huawei cephesinin yeni amiral gemisi cihazını sunmasına az bir zaman kala modellere dair detaylar belli olmaya devam ediyor. Son olarak P30 Lite modelinin fiyatı belli olurken şimdi ise yeni P30 Pro modelinde yer alacak olan devrimsel niteliğindeki kamera detayları ortaya çıktı. Huawei’nin bu yeni iddialı kamera teknolojisi hakkında pazarlama şefi Clement Wong tarafından modelde periskop yakınlaştırma sisteminin olacağı ve çok iyi bir yakınlaştırma seviyesi sunacağı belirtiliyor. Pazarda hiç görülmemiş bir teknolojiye de sahip olacaklarını dile getiriyor.

Huawei P30 Pro Super Zoom Özelliği

Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek!Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek!

Bu söz konusu Periskop yakınlaştırma teknolojisini MWC 2019 kapsamında Oppo cephesinden görmüştük. Samsung’un satın alacağı iddialar arasında bulunan Corephotonics adlı şirketin geliştirmiş olduğu bu sensör diğer sensörü de dikey olarak modüle entegre ediyor. Bu sayede ise 10x optik zoom imkanı ortaya çıkmış oluyor. Oppo’nun ilk defa tanıttığı bu teknolojisinin Huawei tarafına göre nasıl bir ilk olacak merakla bekleniyor. P30 modelinin beklenen teknik detaylarına gelecek olursak 6.1 inçlik AMOLED panel üzerinde 2340 x 1080 piksel çözünürlük yer alacak. Su damlası çentik tasarımına sahip olacak cihaz oldukça ince çerçevelere sahip olacak.

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Kirin 980 işlemci gücü kullanacak olan modelin arka yüzeyinde üçlü kamera sistemi bulunacak. Bu kameralardan ana kamera 40 megapiksel çözünürlüğünde olacakken diğer kameralar ise geniş açı ve telefoto sensör olarak bulunacak. Diğer yandan 128 GB dahili depolama ile beraber 8 GB Ram belleğini modelde göreceğiz. 3500 mAh bataryası bulunması beklenilen cihaz 40W güce sahip Huawei SuperCharge desteği ile gelecek.


Mate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecekMate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecek

PAYLAŞ