Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek! - Haberler - indir.com

Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-28 13:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei P30 Pro için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Huawei P30 Pro modelinin 4 arka kamerası görüntülendi. 

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept 

Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi SızdırıldıHuawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Huawei önümüzdeki ay itibari ile tanıtımı yapılacak Huawei P30 Pro modeli için sızdırmalar devam ediyor. Markanın önemli bir modeli olacak cihaz için paylaşılan son fotoğraflarda 4 arka kamera görüntülendi. Cihazın kamera açısından yüksek performans sunacağı bu fotoğrafla dahi görülürken, Huawei P30 Pro ve Huawei P30 olarak cihazlarda su damlası çentiğinin de kullanılacağı belirtildi.

Huawei P30 Pro görüntüsü dikkat çekti!

WinFuture’de yer alan fotoğraflarda Huawei P30 Pro’nun arka bölümü net olarak gösteriliyor. İddialara göre bu kameralardan bir tanesi 10x optik zoom desteği sağlayacak. Aynı zamanda time of flight sensörü gibi ek özelliklerle gelecek cihazda, derinlik algılaması ve 3 boyutlu haritalama gibi pek çok farklı özellik bulunacak.

Tüm bu özellikler ve sızdırmalar göz önünde bulundurulduğunda Huawei P30 Pro modelinin etkileyici bir performans sunacağını söylemek mümkün.

Huawei P30 için neler var?

Huawei P30 modeli için yapılan paylaşımlarda ise cihazda 3 arka kameranın yer alacağı ve zoom başta olmak üzere geniş açılı çekimler için kameraların gerekli desteği sağlayacağı belirtiliyor.

Cihazlar için belirtilen bir diğer detayda ise ekran altında yer alacak parmak izi tarayıcılarına dikkat çekiliyor.  Tasarımda daha ince çerçeveler isteyen ve bu yöne doğru bir gelişim içerisinde olan markanın böyle bir hamle yapması da uygun görülüyor. 

Huawei P30 Modelinde Yepyeni Bir İşlemci İle Geliyor 



PAYLAŞ