Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü - Haberler - indir.com

Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin 2019 yılında yeni Huawei P30 Pro serisini tanıtması bekleniyor. Bu modele dair detaylar gelmeye devam ederken şimdi ise yeni gelişme ile modelin dörtlü kamera sistemine sahip yeni akıllı telefonunun taslak görselleri ortaya çıktı. Son olarak Huawei Mate 20 Pro amiral gemisi ailesini piyasaya süren şirket Huawei P20 Pro serisi ile iyi bir yükselişe geçmişti. Bu yükselişi yeni P30 serisi ile beraber de sürdürmek isteyen şirketin yeni modeline dair detayları görmeye devam ediyoruz. 2019’un ilk çeyreği ile beraber tanıtılması muhtemel görülen P30 Pro modelinin ortaya çıkan taslak görseli ile beraber cihazın nasıl görüneceğine dair fikir sahibi oluyoruz.

Huawei P30 Hakkında Tüm Bilinenler

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı KonseptHuawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Taslak çizimleri ile ünlü isim olan Ben Geskin tarafından merakla beklenen bu P30 Pro modelinin render görseli yayınlandı. Huawei’e yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere doğrultusunda hazırlanan bu görselde dörtlü kamera sisteminin dikey bir şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Mate 20 Pro ile beraber bir hayli geliştirilen kameranın P30 Pro serisi ile de daha da geliştirilmesi bekleniyor. Bu kapsamda yeni cihazda 38 megapiksellik 1/1.8 inç IMX607 sensörünü yeni cihazda görebiliriz. Bu noktada P30 Pro ile beraber çok üst seviye bir kamera performansı bizleri bekliyor olacak. Tasarım noktasında ise P20 Pro modeliyle bir hayli benzer olması beklenilen cihazın daha çok donanımsal yani performans anlamında yenilikler sunması bekleniyor.

P30’da yer alacak olan kameraların 38 megapiksellik ana, 20 megapiksel ikinci ve 12 megapiksellik ise geniş açı sensörünün olması bekleniyor. Güç tarafında ise Kirin 980 işlemcisinin gelmesi bekleniyor. Yapay zeka teknolojisi ile ön plana çıkacak olan bu modelin ayrıca standart cihazında 6 ve 8 GB RAM belleğinin yer alması düşünülüyor.


Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı AçıklandıHuawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı
Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!
Huawei Nova 4 Basın Görselleri SızdırıldıHuawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı

PAYLAŞ