Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 14:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

26 Mart günü resmi olarak Paris’te gerçekleşecek olan lansman ile beraber Huawei P30 serisinin tanıtılması bekleniyor. Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 ailesi sonrasında Pazar iyice kızışırken, şimdi ise Huawei cephesinden önemli detaylar gelmeye başladı. Son gelen bilgilere göre Huawei P30 Lite modelinin fiyatına dair ve bazı özelliklerine dair detaylar sızdırıldı. Huawei P20 serisinin en fazla sevilen modellerinden birisi olan P20 Lite sonrasında pazara giriş yapacak olan yeni Huawei P30 Lite cihazı yine fiyat performans yapısı ile Huawei ve teknoloji severler tarafından tercih edileceğe benziyor.

Huawei P30 Lite Hakkında Bilinenler

Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek!Huawei P30 Pro dört arka kamerasıyla büyüleyecek!

Sızdırılan detaylara göre P30 Lite cihazında 128 GB depolama alanı yer alacak. Önceki cihaz olan P20 Lite modeline göre iki kat daha fazla hafıza kullanıcılara sunulmuş olacak. P20 Lite modeli geçtiğimiz yıl aynı dönemde 369 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Yine P30 Lite cihazında değişiklik olmadan 369 Euro fiyat etiketi ile pazara giriş yapması bekleniyor. Daha çok orta segment akıllı telefon kullanıcılarının beğenmesi beklenilen P30 Lite modelinde 6.15 inçlik bir ekranın yer alması bekleniyor. Bu ekrana 3240 mAh’lik bir batarya eşlik edecekken işlemci gücü tarafında ise Kirin 710 modeli muhtemel olarak kullanılacak.

Huawei'nin yeni P30 Lite modeli özellikleri belli oldu

Gelen bir diğer bilgiye göre P30 Lite modelinin ekran üzerinde bir parmak izi teknolojisi sunması beklenmiyor. Ancak daha güçlü olan P30 ve P30 Pro modellerinin ekrandan parmak izi algılayıcısı bulunması bekleniyor.


Mate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecekMate X’in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecek
Herkes tarafından merakla beklenen Huawei P30 serisi hakkında o haber geldi!Herkes tarafından merakla beklenen Huawei P30 serisi hakkında o haber geldi!

PAYLAŞ