Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak! - Haberler - indir.com

Huawei P30 Lite 2020, Google hizmetleriyle satışa sunulacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 21:14:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Cin'in ileri gelen akıllı cep telefonu üreticisi Huawei, P30 Lite modelinin güncellenerek yenilenmiş hali olan P30 Lite 2020 modelini tüketicinin beğenisine sunmaya hazırlanırken, söz konusu akıllı cep telefonun Google uygulamaları ile beraber geleceğini dile getirdi. Teknoloji dünyasının iddialı isimlerinden Huawei, hatırlamak gerekirse bu yıl içerisinde ABD ile ciddi sıkıntılar yaşadı fakat buna rağmen şirket akıllı telefon üretimine de devam etti. Huawei, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde tanıtımını yaptığı P30 Lite adlı akıllı cep telefonunun 2020 versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ABD ile yaşanan sorunlara rağmen üretim yapmaya ve gelişim sağlamaya devam eden şirket, zor günleri geride bırakmaya başlamış gibi gözüküyor. 

Huawei'nin yeni P30 Lite modeli özellikleri belli olduHuawei'nin yeni P30 Lite modeli özellikleri belli oldu

P30 Lite 2020, Google uygulamaları ile geliyor

Bildiğiniz üzere ABD ile sorun yaşamasının ardından çok ciddi sorunlar ile karşı karşıya geri kaldı. Hatta öyle ki Google'ın yaptırımları karşısında mobil cihazlarında Google uygulamalarını kaybetmek ile karşı karşıya kaldı. Şöyle ki ABD, Mayıs ayından bu yana Huawei'nin ABD teknolojilerini kullanmayı yasaklanmıştı. Yasaklama nedeniyle Huawei'nin Google hizmetlerinden faydalanamayacağı gerçeği ortaya çıktı. Buna rağmen üretim yapmaya ve kendini geliştirmeye devam eden şirket, geçtiğimiz Mart ayında tanıtımını yaptığı P30 Lite'un güncellenmiş versiyonu P30 Lite 2020 modelini sunmaya hazırlanıyor. Google hizmetlerinin olmayacağı düşünülse de P30 Lite modeli, uygulanan yasaklamadan önce piyasaya sürüldüğü için P30 Lite 2020 modelinin de bu yasaklamanın içine girmediği dile getirildi. Yani şöyle ki tamamen yeni üretilen bir cihaz olmadığı için P30 Lite 2020 modeli Avrupa'da Google hizmetleri ile beraber satışa sunulacak. 

Konu ile ilgili elde edilen sızıntılara baktığımızda Huawei P30 Lite 2020'nin 349 euro yani 394 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacağı dile getirilmişti. Söz konusu bu akıllı cep telefonun teknik özellikleri ve ne zaman raflarda yerini alacağı kesin olarak bilinen bir durum değildir. Gelecek günlerde P30 Lite 2020 adlı akıllı cep telefonun gelecek günlerde daha da netlik kazanması bekleniyor. Söz konusu Huawei telefonunun Google uygulamaları ile geliyor olması tüketici adına oldukça sevindirici bir haber olarak değerlendirildi. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Huawei, yaşanan zor günlere rağmen kendini toplayarak gelişim sağlamaya devam ediyor. 

 


Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli OlduHuawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu
Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta!Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta!
Huawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli OlduHuawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli Oldu

PAYLAŞ