Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept - Haberler - indir.com

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni yıl ile beraber Samsung ve Xiaomi gibi markalardan oldukça iddialı amiral gemisi modeller görmeye devam edeceğiz. Bunlardan birisi olan Çinli üretici Huawei’nin ise kısa bir süre önce Huawei P30 Pro modeline ait olduğu iddia edilen kılıfları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise söz konusu modellerin oldukça iddialı konsept tasarımları ortaya çıktı. P20 Pro ile beraber çok hızlı bir yükselişe geçen Huawei bu yükselişini yeni nesil Mate 20 Pro ailesi ile de sürdürdü. Yeni nesil P30 serisinin gündeme geldiği şu sıralarda modellerin son olarak kılıfları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Ben Geskin tarafından bu modeller için bazı taslak tasarımlar yayınlandı. Buna göre ön kameranın ekrana entegre olarak gelmesi beklenilen modellerin oldukça şık bir görünüme sahip olduğu görüyoruz.

Huawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor

Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyorHuawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor

Huawei P30 Olası Tasarım Detayları

Kılıflara göre oldukça ince bir çerçeveye sahip olacak olan bu model ekran deliğine de sahip olacak. Hazırlanan taslak tasarıma göre ise modelin dörtlü kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Çift flaş ve dört lense sahip olarak P30 serisinin kamera tarafında oldukça iddialı bir iş çıkartması bekleniyor. Ayrıca modelde yer alması beklenilen yeni bir teknolojiye göre gönderilen ışığın geri dönüşü hesaplanarak üç boyutlu bir harita çıkartılabiliyor. Bu sayede model ile üç boyutlu yüz tanıma ve birçok işlem basit bir şekilde gerçekleşmiş oluyor. Bu dörtlü kamera sisteminde ise ana kamera olarak Sony’nin 38 megapiksellik 1/1.8 inç IMX607 sensörünün bulunması iddialar arasında yer alıyor.

Sony’nin bu yeni gelişmiş sensörü sayesinde renkli pikseller ve beyaz pikseller bir araya getirilerek sensörün daha fazla ışık yakalayabilmesine ve keskin kareler sunmasına yardımcı oluyor. Bakalım Huawei’nin yeni iddialı P30 Pro ailesi neler sunacak yakın zamanda göreceğiz.  


Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa ÇıktıHuawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı
Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou serbest bırakıldıHuawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou serbest bırakıldı
Huawei, Yeni Hızlı Şarj GeliştiriyorHuawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor

PAYLAŞ