Huawei, P30 için dikkat çeken tanıtım videosu yayınladı - Haberler - indir.com

Huawei, P30 için dikkat çeken tanıtım videosu yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 14:15:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Uzun zamandan P30 modeli ile konuşulan Huawei, yeni modeli için ön tanıtım videosu paylaştı. İşte Huawei tarafından P30 için paylaşılan ilk ipuçları. 

Mate X'in beklenen özelliği Huawei P30 ailesine gelmeyecek

Huawei P30 Pro İddialı Kamera Teknolojisine Sahip OlacakHuawei P30 Pro İddialı Kamera Teknolojisine Sahip Olacak

Pek çok özelliği ile pek çok rakip telefona karşı iyi bir performans sergilemesi beklenen P30 ailesi için Huawei tarafından yeni yayınlanan tanıtım oldukça dikkat çekti. Yeni telefonu için özel bir pazarlama strateji izleyen ve hemen hemen tüm kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Huawei, yayınladığı ilk tanıtım ile birlikte telefona dair bazı detayları şimdiden paylaştı.

İddialı model Huawei P30’da neler olacak?

İlk olarak videoyu izleyelim. Huawei tarafından yayınlanan video şöyle;

Videoda da net bir şekilde görüleceği gibi bazı yüzler kabartma şeklinde yansıtılmış. Uzun zamandan beri konuşulan 3D yüz tanıtıma sisteminin Huawei ile birlikte geleceğini söylemek mümkün. Üstelik en ciddi rakip Samsung tarafından böyle bir sistemden vazgeçilmişken Huawei’nin böyle bir yenilik ile gelmesi puan kazandırabilir.

Kamera özellikleri ile uzun zamandan beri konuşulan Huawei P30 için videoda,  ay gösteriliyor. 4 arka kamerası ile gelmesi beklenen cihaz ile ay fotoğrafının dahi net bir şekilde çekilebileceğini gösteren Huawei, hem gövde gösterisi yapıyor hem de cihazdaki performansa vurgu yapıyor.

Son olarak videoda dikkat çeken bir diğer detay ise dalgalanmalar. Ses ile bağdaştırılan bu dalgalanmalar cihazda beklentilerin de üzerinde bir ses sisteminin olabileceğine işaret ediyor.

Huawei P30 ailesi ne zaman tanıtılacak?

P30 ve P30 Pro olmak üzere 2 farklı versiyon ile sunulması beklenen cihazlar için belirlenen tanıtım tarihi 26 Mart. Bu tarih itibari ile yeni telefonlar için tüm soru işaretleri de giderilmiş olacak. 

Huawei P30 İçin Yeni Göz Alıcı Konsept 



PAYLAŞ