Huawei P30 4 Kameraya Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Huawei P30 4 Kameraya Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni yıl ile beraber yepyeni modellerini sunması bekleniyor. Son olarak Mate 20 Pro serisi ile beraber bir şov yapan şirket şimdi ise yeni yüksek ekran gövde oranına sahip olacak olan modellerinden P30’un yeni detayları gelmeye devam ediyor. Cihazın ortaya çıkan ekran koruyucusu ile beraber olası ekran özellikleri de belli olmuş oldu. Ekran tasarımı tarafında su damlası çentikli bir yapıya sahip olacak olan Huawei P30 modelinin yeni iddialara göre dörtlü kamera sistemi olacak. Ortaya çıkan ekran koruyucusuna göre modelin tahmini olarak %85’lik bir ekran gövde oranına sahip olması bekleniyordu. Şimdi ise ortaya atılan iddiaya göre cihazın kamera bilgileri gün yüzüne çıkıyor.

Huawei P30 ve P30 Pro Kamera Detayları

Huawei Nova 4, Huawei Nova 4, "Bal Kırmızısı" rengi ile karşımıza çıkıyor!

Huawei, P20 Pro serisi ile beraber üçlü kamera sistemini piyasaya sürmüştük. Bu model ile beraber oldukça dikkat çeken şirket üçlü kamera sistemlerinin başlangıcı oldu diyebiliriz. Şimdi ise 2019 ile beraber üretici marka Huawei’nin P30 Pro serisi ile beraber 4’lü bir kamera yapısı sunması bekleniyor. Olixar adlı bir kılıf üreticisi tarafından Huawei P30 serisinin kılıfları ortaya çıkmış ve bu noktada kamera sistemi hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı. Huawei P30’da üçlü bir kamera sistemi beklenirken P30 Pro serisi ile beraber cihazın dört kameraya sahip olması bekleniyor.

Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek

Bu dörtlü kamera sistemi yeni modelde dikey bir şekilde konumlandırılması beklenirken, kılıflara göre cihazda bir parmak izi tarayıcısı gözükmüyor. Fakat çift flaş ve kamera detayları için kılıf da oldukça geniş bir kamera alanı yer ayrılmış durumda. Bu kapsamda ise Galaxy P30 Pro serisinin ekrana entegre bir parmak izi okuyucusu bulunması bekleniyor. Yeni P30 serisini 2019 ile beraber görmemiz bekleniyor.  


Huawei Nova 4 Basın Görselleri SızdırıldıHuawei Nova 4 Basın Görselleri Sızdırıldı
Huawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle GözüktüHuawei P30 Modeli Yepyeni Görseller İle Gözüktü
Huawei P30 ve P30 Pro Böyle GözükecekHuawei P30 ve P30 Pro Böyle Gözükecek

PAYLAŞ