Huawei P20 Pro zamlandı! - Haberler - indir.com

Huawei P20 Pro zamlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 11:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu amiral gemisi Huawei P20 Pro’nun fiyatında artış oldu.

Özellikle geçtiğimiz yaz aylarından beri, ülkemizdeki kur oranlarında ciddi dalgalanmalar söz konusuydu. Bu durum, ülkemize ithal edilen birçok ürünün fiyatlarında artış olmasına neden oldu. En çok etkilenen ürünler de teknolojik aletler olarak dikkat çekti. kurdaki artışlar nedeniyle, öncelikle Apple’da iPhone’lara ciddi zamlar geldi ve iPhone’ların fiyatı 10 bin liraya kadar ulaştı. Aynı şekilde Samsung da Galaxy Note 9’un fiyatını 6 bin 500 liradan, 8 bin liraya yükseltmişti. Şu sıra kurlardaki artış durulmuş ve ufak ufak da olsa düşüşler başlamış olsa da teknolojik ürünlerdeki zamlar devam ediyor. Son olarak zam alan ürün, Huawei’nin P20 Pro’su oldu.

Huawei P20 Pro’nun f,yatı 2 bin lira arttı

Huawei, amiral gemisi P20 Pro ile teknoloji dünyasının ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştı. Mayıs ayında teknoloji dünyasının beğenisine sunulan Huawei P20 Pro’nun çıktığındaki fiyatı 5 bin lira olarak belirlenmişti. Fakat kurlardaki dalgalanmalardan, P20 Pro da etkilendi ve fiyatına zam yapıldı. Zamdan sonra, 5 bin olan P20 Pro, artık 7 bin lira fiyat etiketine sahip. Bu fiyatın, 1 Ekim tarihi itibariyle geçerli olduğu paylaşıldı.

Birçok kişi cihazın ilk çıktığı zamana göre, almak için fiyatının düşmesini beklerken, gelen zam birçok kişiyi üzdü. Akıllı telefon almak isteyenlerin fiyatların düşmesini beklemesi bir süre doğru bir hareket olmayacak gibi görünüyor.





PAYLAŞ