Huawei P20 Pro daha gelişmiş video özelliklerine sahip olacak - Haberler - indir.com

Huawei P20 Pro daha gelişmiş video özelliklerine sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-25 13:11:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni çıkacak telefonlar arasında popüler olan P20 Pro yıla damga vuracak telefonlardan biri olacak gibi duruyor. Özellikle tasarımıyla ve teknik özellikleriyle dikkat çekecek olan bu telefon diğer markalardan bir adım önde gelmeyi başarıyor. P20 Pro özel bir kamera sistemine sahip olacak. Fotoğraf çekimindeki gücü telefonun en önemli artılarından biri oluyor. Fakat video kayıt konusuna gelince fotoğraf kadar detaylı değildi. Ancak Huawei firması bu konuya da el attı ve yeni yayınlanacak bir güncellemede bu konunun giderildiğini düşünüyoruz.

Huawei P20 Pro video kayıt konusunda daha yetenekli!

Yeni gelecek olan güncellemeyle birlikte P20 Pro 960 fps ultra ağır çekim modu ekleniyor. XDA ekibi tarafından geliştirilen özellik yıl içinde P20 Pro'ya gelecek. Son dönemde tanıtılan telefonlarda benzer özellikler görülse de Huawei yeni çıkacak telefonlar arasında efsane olma yolunda ilerliyor. Bildiğimiz üzere bu yıl akıllı telefonlarda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, çift kamera ile alan derinliği sağlayan cihazlar, çentikli tasarım ve yüz tanıma teknolojisini görmüştük. Fakat Sony ve Huawei firması çıtayı yukarı çekerek video kayıt konusunda cihazlarını daha yetenekli hale getiriyor. Fakat Huawei P20 Pro cihazında akıllı hareket tespiti özelliğinin bulunmadığını belirtiyor. 

Yeni yayınlanacak olan bu güncellemede sadece ultra ağır çekim özelliği bulunmuyor. Bunun yanı sıra kameranın yakınlaştırma arayüzü de yenileniyor. Kullanıcılar ekranda daha rahat yakınlaştırma-uzaklaştırma yapabilecekler. Güncellemeyle birlikte telefonuna daha fazla özellik katan Huawei P20 Pro telefonuyla kullanıcıların gönlünü bir kez daha almayı başaracak. Huawei ultra ağır çekim moduyla diğer modeller arasında bir adım daha öne çıkmayı başardı.





PAYLAŞ