Huawei P Smart S Türkiye’de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Huawei P Smart S Türkiye’de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 15:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden olan Huawei, bazı pazarlarda Huawei Y8p bazılarında ise Huawei Smart S olarak adlandırılan modelini Türkiye pazarında resmi olarak satışa sundu. Türkiye’deki ürün yelpazesini genişletmeye devam eden şirket, şimdi ise Huawei P Smart S modeli ile karşımıza geliyor. Tasarım noktasında damla çentikli bir yapıya sahip olan modelde ince çerçeveler ile genel anlamda şık bir görünüm bulunuyor. Parmak izi sensörü cihazda optik olarak ekranın altına yerleştirilen modelin Türkiye’de 4 GB RAM + 128 GB depolama versiyonu 3499 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Model ayrıca satın alanlar için Huawei Band 3e akıllı bileklik hediyesi ile beraber geliyor.

Huawei P Smart S Türkiye’de satışta

Huawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılarHuawei Mate 40 hakkında yeni sızıntılar

Cihaz Google servislerine sahip olmadan gelirken, GMS tabanlı geliyor ve Türkiye’de gittikçe büyüyen uygulama marketi AppGallery üzerine kurulu durumda. Modelin ülkemizde ise iki farklı renk seçeneği bulunacak. Cihazın detaylı teknik özelliklerine baktığımız zaman 6.3 inç büyüklüğünde 1080x2400 piksel 20:9 OLED bir ekran üzerine kurulu olduğunu görüyoruz. İşlemci gücü noktasında Kirin 710F işlemcisinden gücünü alan bu modelin 4 ve 6 GB RAM seçenekleri bulunuyor. 128 GB dahili depolamaya sahip olan P Smart S modelinde 10W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bir pil bulunuyor.

Cihaz ön tarafında çentikte yer alana göre 16 megapiksel F2.0 bir ön kamera bulunuyor. Arka tarafta ise 48 megapiksel F1.8 + 8 megapiksel F2.4 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 olmak üzere üçlü kamera sistemi görüyoruz. Kutu içinden Android 10 ile beraber EMUI 10.1 arayüzü ile çıkan bu akıllı telefon, bağlantı noktasında ise USB-C kullanıyor ve 3.5 mm kulaklık girişi ile geliyor.


Huawei yeni, kamera patenti ile şaşırtıyorHuawei yeni, kamera patenti ile şaşırtıyor
İngiltere, Huawei 5G donanımlarını sökmeye hazırlanıyorİngiltere, Huawei 5G donanımlarını sökmeye hazırlanıyor

PAYLAŞ