Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı - Haberler - indir.com

Huawei P Smart 2019'un Avrupa Fiyatı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin merakla beklenilen yeni şık ve güçlü akıllı telefon modeli olan P Smart 2019 için Avrupa fiyatı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan model Geekbench skoru ile beraber tüm teknik ve tasarım detayları gün yüzüne çıkmıştı. Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni orta segmettin iddialı modeli olması beklenen Huawei P Smart 2019’un çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bir süre önce henüz tanıtılmadan Fransa’nın online bir alışveriş servisinde gözüken cihazın daha sonra söz konusu sayfası kaldırılmıştı. Ancak modelin 250 Euro başlangıç fiyat etiketine sahip olacağı tekrardan ortaya çıktı. Bu kapsamda modelin sunmuş olduğu fiyat etiketi ile beraber fiyat performans oranı bir hayli yüksek olarak cihazın geleceğini görüyoruz.

Huawei P Smart 2019 Detayları

Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyorHuawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor

Model tasarımı ile de dikkat çekerken ön kameranın ufak bir çentik alanı ile konumlandırıldığını görüyoruz. Parmak izi sensörü cihazın arka yüzeyinde bulunurken oldukça ince çerçevelerin bizleri karşıladığı görüyoruz. Ayrıca cihaz renk seçenekleri tarafında ise geçişli renk tonları ile bir hayli beğenileceğe benziyor. Huawei P Smart 2019’un belli olan teknik özelliklerinden bahsedecek olursak modelin 12 nm üretim sürecine sahip Kirin 710 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. 3 GB RAM’e sahip olacak olan cihazda 6.21 inçlik 2340 x 1080 piksel IPS LCD bir panelin bulunması bekleniyor. Ayrıca cihazın 4 GB RAM’e sahip bir versiyonu da bulunuyor.

32 ve 64 GB dahili depolamalara sahip modelde 3400 mAh’lik bir pil yer alırken Android tarafında ise en güncel 9.0 Pie sürümünü görüyoruz. Arka tarafta 13 + 2 megapiksellik çift kameraya sahip olan modelin ön tarafında ise 2 megapiksellik bir lensi görüyoruz. Cihazın son olarak çift SIM kart desteğine sahip olduğunu belirtelim.


Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa ÇıktıHuawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı
Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou serbest bırakıldıHuawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou serbest bırakıldı
Huawei, Yeni Hızlı Şarj GeliştiriyorHuawei, Yeni Hızlı Şarj Geliştiriyor

PAYLAŞ