Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı - Haberler - indir.com

Huawei P Smart 2019 Tanıtılmadan Satışa Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 13:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni P Smart 2019 modelinin henüz tanıtım etkinliği gerçekleşmeden Fransız bir mağaza tarafından model satışa sunuldu. Bu hamle ile beraber modelin lansmanı gerçekleşmeden cihaza dair tüm özellikler ortaya çıkmış oldu. Huawei’nin orta segmentte iddialı bir model olması beklenilen yeni P Smart 2019 cihazı Fransa’da online bir satış mağazasındaki yerini aldı. Ürün resmi olarak siteye eklenmesiyle beraber cihaza dair tüm teknik detaylar da gün yüzüne çıkmış oldu. Model başlıca olarak sahip olduğu su damlası çentik tasarımıyla %90 seviyelerinde bir ekran gövde oranı sunmayı başarıyor. Orta segmentin en şık modellerinden birisi olan P Smart 2019 teknik detaylar tarafında neler sunuyor gelin bakalım.

Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor

Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?

Huawei P Smart 2019 Özellikleri

Model 6.2 inçlik Full HD+ bir ekrana sahip olarak geliyor. Cihazda işlemci gücü olarak HiSlicon Kirin 710 işlemcisi yer alırken ARM Mali-G51 MP4’ü ise grafik birimi tarafında görüyoruz. 64 GB dahili depolama ile beraber 3 GB RAM’e sahip olan model microSD kart desteğine de sahip durumda. Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olan cihaz arayüz tarafında ise EMUI 9.0 ile geliyor. Cihaz Huawei’de alışıldığı gibi çift arka kamerayla geliyor. Bu kameralardan ana kamera F1.8 diyafram değerine sahip olurken ikinci kamera ise 2 megapiksellik derinlik sensörü barındırıyor. 8 megapiksel değerinde ön kameraya sahip olan cihazın batarya tarafında 3400 mAh’lik bir pille geldiği gözüküyor.

Huawei tarafından resmi olarak P Smart 2019 modeli henüz tanıtılmamış olurken, modelin Fransa üzerinde çoktan satışa çıktığını görüyoruz. Bu kapsamda Huawei tarafından modelin çok yakın bir zamanda resmi olarak duyurulması bekleniyor. Cihazın listelenen satış fiyatı ise henüz belli olmuş değil.


Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldıHuawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı
Yeni Huawei P Smart 2019 Özellikleri Ortaya ÇıktıYeni Huawei P Smart 2019 Özellikleri Ortaya Çıktı
Huawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyorHuawei ve Çin, Apple'a en büyük darbeyi vurmak için hazırlanıyor

PAYLAŞ