Huawei Nova Watch yolda - Haberler - indir.com

Huawei Nova Watch yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 22:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei, akıllı saat pazarına yeni modelini sunmaya hazırlanıyor. Popüler akıllı saat cihazları ile dikkat çeken Huawei, bu ürün yelpazesine şimdi ise Nova Watch akıllı saat modelini dahil etmeye hazırlanıyor. Huawei akıllı saat noktasında geliştirmiş olduğu HarmonyOS işletim sistemli bir model ile gündeme gelmişti. Daha önce söz konusu bu akıllı saat modelinin 2020 sonunda tanıtılması bekleniyordu. Ancak bilinmeyen sebeplerden ötürü tanıtım 2021 yılının başına kalmıştı. Saat hakkında işletim sistemi haricinde bir detay bilinmezken, şirket tarafından yakında Nova Watch akıllı saat serisinin geleceği kesin olarak gözüküyor.

Huawei Nova Watch akıllı saat serisi geliyor

Huawei P50'nin yeni tasarım ve özellik detaylarıHuawei P50'nin yeni tasarım ve özellik detayları

Huaweİ’nin Nova Watch adı için yeni bir kayıt aldığı da ortaya çıktı. Hali hazırda Nova serisi akıllı telefonlara sahip oan bu şirket, saat modelleri ile ürün yelpazesini genişletmeyi hedefliyor. Yeni bir seri olarak gelecek olan Nova Watch model ailesinin gençlere yönelik akıllı saat özellikleri sunması bekleniyor. Gençlere özelleştirdiği Honor’u satan Huawei şirketi bu noktada yeni ürün yelpazesi ile ürünlerini çeşitlendirmeyi hedefliyor.

Huawei şirketinin son olarak Huawei Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20X modellerini pazarda görmüştük. Cihazlar Android açıkları için güvenlik güncellemeleri almayacak olmaları ile gündeme gelirken, Çin merkezli kaynaklardan gelen önemli detaya göre Mate 20X 5G modelinin kapsamadığı ortaya çıkmıştı. Bu durumun ise tüm pazarlar için geçerli olacağını belirtti.


Intel artık Huawei ile ticaret yapamayacakIntel artık Huawei ile ticaret yapamayacak

PAYLAŞ