Huawei Nova Serisinden Yüksek Satış Başarısı - Haberler - indir.com

Huawei Nova Serisinden Yüksek Satış Başarısı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-19 18:30:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanların ivme gösteren şirketlerinden biri olan Huawei, teknoloji sektöründe standartları yükseltmeye devam ediyor. Özellikle akıllı telefon sektöründe lider markalardan biri haline gelen şirket, Ar-Ge'ye yönelik yatırımlarıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Geçtiğimiz gün Huawei tarafından yapılan açıklama ile Nova serisinin satış başarısı duyuruldu. Huawei Mobil Departmanı’n başında yer alan He Gang’ın yaptığı açıklamaya göre Nova serisi tüketicilerin beğenisini kazandı. Seri sadece Çin pazarında 2 milyon sınırını geride bırakmış durumda. Bilindiği üzere Huawei, Çin pazarına büyük yatırımlar yapan ve bu pazarda önde gelen markalardan birisi. Yalnızca Çin pazarında 2 milyonu geride bırakan Nova serisinin satışları, diğer pazarlar da göz önünde tutulduğunda Huawei’nin satış performansını son derece arttırmış durumda.

Huawei Nova Serisinin Teknik Detayları

3340 mAh pil kapasitesine sahip olan Nova 3i gücünü Kirin 710 işlemciden alıyor. Hızlı şarj özelliği bulunmayan model 4 GB RAM ve 128 GB’lık depolama kapasitesine sahip. Cihazın kamera özelliklerine bakacak olursak 24+2 megapiksellik ön kamera ve 16+24 piksel arka kamera karşımıza çıkıyor. 6,3 inç Full HD+ LCD ekrana sahip olan Nova 3i, kutusundan Android 8.1 Oreo ile beraber çalışan EMUI 8.1 ile çıkıyor. Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gören modelin güncel satış fiyatı ise 300 dolar civarında.

Huawei Nova 3'ün Tüm Detayları Belli OlduHuawei Nova 3'ün Tüm Detayları Belli Oldu

Nova 3 ise kardeş modelinden farklı olarak gücünü Kirin 970 ve 6 GB RAM’den alıyor. 3750 mAh pil kapasitesine sahip olan telefon 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneğiyle piyasaya sürüldü. 6,3 inç Full HD+ 19:9 LCD ekranıyla ilgi çeken Nova 3, yüz tanıma özelliğine sahip. Cihazın Apple Animoloji ile rekabet eden yüz tanıma sistemi, hareketli karakterler sunabiliyor.


İlgili uygulamalar
Huawei Nova 3i tanıtıldıHuawei Nova 3i tanıtıldı

Huawei Mobile Wifi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ