Huawei Nova 8 SE, iPhone 12 tasarımıyla geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Nova 8 SE, iPhone 12 tasarımıyla geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-05 01:06:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Huawei Nove 8 SE modeli için yakın zaman önce gündemde yer alan iPhone 12 tasarımını tercih ediyor. Oldukça benzer bir tasarım ile sızdırılan telefonun da birkaç gün içerisinde tanıtılması bekleniyor. Huawei Nova 8 SE nihayet canlı canlı görüntülenmiş oldu. Çin merkezli dev şirket Huawei tarafından paylaşılan afişte cihazın arka tarafı ile ilgili detaylar pek gözükmüyor. Arka planla aynı dokuda olan bu afişte göze tek çarpan şey kamera kurulumu ve köşeli kenarlar oluyor.

Huawei Nova 8 SE özellikleri ve çıkış tarihi

Huawei'den EMUI 11 hakkında kafaları karıştıran açıklamaHuawei'den EMUI 11 hakkında kafaları karıştıran açıklama

Canlı görüntüler, yaklaşan akıllı cep telefonun en son iPhone 12'nin keskin olmayan bir kopyası olarak dik açılı bir çerçeve tasarımıyla geleceğini ortaya koyuyor. Cihazın arka kısmında zaten dörtlü kameranın olacağı biliniyordu ancak Digital Chat Station adlı Twitter hesabı, telefonun görüntülerini de paylaştı. Konuyla ilgili olarak paylaşılan görüntüler aynı zamanda telefonun iki renk seçeneği ile beraber satışa sunulacağını gösteriyordu. Bu renkler beyaz ve mavi. Cihazın arka panelinin sol üst köşesinde hafif yükseltilmiş bir kamera modülü ile beraber çerçeveli bir tasarım dikkatleri üzerine çekiyor. iPhone 12 ile benzerliği gözden kaçmayan telefonun sağ tarafta yer alan ses açma/kapama ve güç tuşları bulunuyor.

Huawei Nove 8 SE'nin alt kısmında hoparlör yer alıyor. Telefonun parmak izi sensörünün ekranda konumlandırdığı ve damla çentik ile beraber sunulacak. Cihazın ekranında ise 6,53 inç Full HD+ OLED kullanılacak. 64 Megapiksel ana kameranın olacağı telefonun diğer kameralarında ise karşımıza 8 Megapiksel, ve iki adet 2 Megapiksel kamera çıkacak. Ön kamera ise 16 Megapiksel olacak. Telefonun 7,46 mm boyutlarında ve 178 gram ağırlığında olduğunu da söylemek mümkün. Telefonda aynı zamanda MediaTek Dimensity bir işlemci yer alacak ve 8 GB RAM ve 66W hızlı şarj desteği ile 3.800 mAh bataryaya sahip olması belirtiliyor. Huawei Nove 8 SE'nin 5 Kasım tarihinde Çin’de piyasaya sürüleceği söyleniyor.


Samsung Huawei için ticari lisans aldıSamsung Huawei için ticari lisans aldı
HarmonyOS Aralık ayında Huawei telefonlarına geliyorHarmonyOS Aralık ayında Huawei telefonlarına geliyor
Huawei Google için büyük bir tehdit olabilirHuawei Google için büyük bir tehdit olabilir

PAYLAŞ