Huawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 19:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin aralık ayında duyurması beklenen yeni amiral gemisi modeli Nova 6 cihazının teknik özellikleri ortaya çıktı. Söz konusu kaynak tarafından özelliklerin doğruluğu belli olmasa da, Nova 5 ile kıyaslandığı zaman oldukça mantıklı bir cihaz olarak gözüküyor. Şirketin bu yeni Nova 6 modeli üzerinde çalışmaları sürüyor. Bu yeni cihaz aralık ayında karşımıza çıkacakken, modelin şimdiden teknik özellikleri gün yüzüne çıkmış durumda. Gözükene göre Huawei’nin bu yeni amiral gemisi modeli hem üst seviye performans hem de tasarımı ile dikkat çeken ve öne çıkan bir akıllı telefon olacak.

Huawei Nova 6 Teknik Detayları

Huawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunulduHuawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunuldu

Ortaya çıkan detaylara göre Huawei’nin bu amiral gemisi 6.40 inç büyüklüğünde Süper AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranda bulunacak delikli yapı ile iki kamera sensörü bulunacak. Bu söz konusu kameralar 32 megapiksel olurken diğeri ise 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Normal seviyeli bir çerçeveye sahip olacak olan Nova 6’nın ekranında 60 Hz yenileme hızı bulunacak. Cihazın arkasında  yer alan kamera oldukça iddialı gözüküyor. Öyle ki 60 megapiksellik bir ana kameranın yer alması bekleniyor. İkinci sensör ise 16 megapiksel olurken iki adette 2 megapiksellik kamera sensörü göreceğiz.

Donanım tarafına gelecek olursak Nova 6’da Kirin 990 işlemcisini göreceğiz. 5G bağlantı teknolojisinin de yer alacağı bu modelin 8 GB veya 12 GB RAM seçeneklerinin olması bekleniyor. Diğer yandan 128 ve 256 GB depolama alanını da göreceğiz. Ayrıca modelin batarya tarafında 4000 mAh’lik bir seviyede olacağı ve 40 watt hızlı şarj destekli gelmesi bekleniyor. Henüz bu özellikler sızıntılardan ibaret olurken, modelin şuan için çıkış veya tanıtım tarihi belli olmuş değil. Ancak yakın zamanda cihazın resmiyete dökülmesi bekleniyor.


Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktıHuawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı
Amerika Huawei Ambargosunu Kaldırıyor Mu?Amerika Huawei Ambargosunu Kaldırıyor Mu?

PAYLAŞ