Huawei Nova 5'den Yeni Tanıtım - Haberler - indir.com

Huawei Nova 5'den Yeni Tanıtım

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 09:50:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi olan Huawei, 21 Haziran tarihinde piyasaya sürmesi planlanan Nova 5 telefonları için yeni bir tanıtım yayınladı. Yapılan tanıtımlarda yeni cihazların Nova 5i, Nova 5 ve Nova 5 Pro olarak üç farklı model ile piyasaya sürüleceği açıklandı.  

Huawei şirketinin yapmış olduğu tanıtımlarda  Nova 5’in görselinden yola çıkarak cihazların Huawei’nin yeni cihazlarının standart bir görünüme sahip olduğunun ve ekranının çentikli bir ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.  Paylaşılan görselin Nova 5 serisinin merakla beklenen cihazı olan, Nova 5 Pro’ya ait olduğu tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta Nova 5 Pro’nun özelliklerinin olduğu bir görsel de ortaya çıkmıştı. 

Huawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam EdiyorHuawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam Ediyor

Huawei Nova Serisinin Teknik Özellikleri

Huawei Nova 5i’nin Gizemi Dağılıyor

Yer alan bilgilere göre Nova 5 Pro’nun 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamerası olması bekleniyor. Gelişmiş kamera özellikleriyle ön plana çıkan cihazın karanlık ortamlarda çekim yapabilmeyi sağlayan özel gece modu özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik özellikler bakımından da oldukça güçlü olan Nova 5 Pro Kirin 980 işlemciden güç alacak ve 8GB RAM desteğine sahip olacak. Özellikleriyle orta seviye Android cihazların en üst segmenti olan Nova Pro 5’in oldukça iddialı bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra Geekbench testlerinden geçen Nova 5 Pro 3.520, çok çekirdekli işlemci testlerinde ise 9.497 puan aldı 

Android 8.0 güncellemesi alacak cihazlar

Serinin bir diğer üyesi olan Nova 5 ise, Nova 5 Pro’dan teknik özellikler açıdan biraz daha düşük olsa da kullanıcılarını tatmin edecek güçlü bir cihaz. Nova 5 gücünü Kirin 810 işlemciden alırken, 32 Megapiksellik bir ön kameraya sahip. 

Nova 5 ailesinin en düşük özelliklere sahip olan cihazı Nova 5i ise gücünü 710 Kirin işlemciden alan bir cihaz. 6.4 inçlik ekranıyla kullanım kolaylığı sunan Nova 5i’in ön kamerası 24 Megapiksel çözünürlüğe sahip. 

 


Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!
Huawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla GeliyorHuawei Mate 30 Pro, 90Hz Tazeleme Hızıyla Geliyor

PAYLAŞ